Ο... φαντομάς ήταν ανήλικος, μόλις 17 ετών, αλλά είχε γίνει ο φόβος και ο τρόμος των εφήβων που σύχναζαν στο Σύνταγμα και στου Φιλοπάππου.

Τη νύχτα της Τρίτης οι αστυνομικοί είχαν στήσει καρτέρι. Οι καταγγελίες έπεφταν βροχή το τελευταίο δεκαπενθήμερο για επιθέσεις σε βάρος παιδιών που κινούνταν στην πλατεία Συντάγματος και στην περιοχή του Φιλοπάππου.

Σε τουλάχιστον έξι περιπτώσεις τα θύματα είχαν πει ότι είχαν απειληθεί με μαχαίρι και με σπασμένο μπουκάλι.

Όλα τα παιδιά μιλούσαν για έναν νεαρό που είτε μόνος, είτε με κάποιο συνεργό του τα πλησίαζε και με την απειλεί το μαχαιριού είτε του σπασμένου μπουκαλιού τα ανάγκαζε να του παραδώσουν κινητό και χρήματα.

Οι αστυνομικοί το βράδυ της Τρίτης κατάφεραν να εντοπίσουν τον δράστη και να τον συλλάβουν. Όπως αποδείχθηκε ο 17χρονος ήταν.. παλιό γνώριμος. Είχε απασχολήσει στο παρελθόν για ληστείες και κλοπές και του είχαν επιβληθεί περιοριστικοί όροι.

Ο συλληφθείς, οδηγήθηκε σε Τακτικό Ανακριτή, ενώ η έρευνα για τον εντοπισμό των συνεργών του και την ταυτοποίηση παρόμοιων περιπτώσεων συνεχίζεται.

http://www.newsit.gr/ 

Προβλήθηκε 1479 φορές
Δ.ΥΠ.Α πρώην ΟΑΕΔ: ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ SITE ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ

Ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΟΑΕΔ-τ ΟΕΕ-τ ΟΕΚ με ανακοίνωση του αναφέρεται στην ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ 33.790,00€ ΤΗΣ Δ.ΥΠ.Α ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ SITE ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ

Ο καιρός την Πέμπτη 16.05.2024

ΑΤΤΙΚΗ - Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια όπου πιθανόν το μεσημέρι να εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες. Βελτίωση από αργά το απόγευμα.