Απαγορεύτηκε σε Αλβανό εθνικιστή η είσοδος στην Ελλάδα

Διάφορα αλλά όχι αδιάφορα 14 Αυγούστου 2016

Οι ελληνικές Αρχές απαγόρεψαν χθες την είσοδο στη χώρα του προέδρου του εθνικιστικού κόμματος «Κίνημα για Ενωμένη Αλβανία», ο οποίος επιχείρησε να περάσει τα σύνορα από τον συνοριακό σταθμό της Κακκαβιάς.

Πρόκειται για τον Ταχίρ Βελίου ο οποίος, όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, είναι στη λίστα των ανεπιθύμητων γι΄αυτό και δεν του επετράπη η είσοδος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ταχίρ Βελίου ερχόταν στην Ελλάδα για να παρουσιάσει στα Γιάννενα βιβλίο του σχετικά με την αποκαλούμενη από Αλβανούς εθνικιστές «Μεγάλη Αλβανία».

Πηγή: ΑΠΕ/ΜΠΕ. το διαβάσαμε στο: www.lifo.gr 

Προβλήθηκε 1540 φορές
Ο καιρός την Πέμπτη 31 Ιουλίου 2025

Πρόσκαιρη επιδείνωση του καιρού στη βόρεια και την κεντρική Ελλάδα από τις πρωινές ώρες μέχρι αργά τη νύχτα, με κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύεται από τοπικές χαλαζοπτώσεις και από πολύ ισχυρούς ανέμους.