Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός της Πέμπτης 18 Αυγούστου.

Αναμένονται τοπικές νεφώσεις στα βόρεια από τις μεσημβρινές ώρες με πρόσκαιρους όμβρους κυρίως τις απογευματινές ώρες στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι ισχυροί έως 6 μποφόρ τοπικά στο ανατολικό Αιγαίο.

Στην Αττική αίθριος θα είναι ο καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και πρόσκαιρα στα ανατολικά βορειοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 36 βαθμούς Κελσίου. Στα παραθαλάσσια η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη γενικά αίθριος θα παραμείνει ο καιρός με τοπικές νεφώσεις από τις απογευματινές ώρες, με πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη γενικά αίθριος αναμένεται ο καιρός με τοπικές νεφώσεις σταδιακά από τις μεσημβρινές ώρες και πρόσκαιρους όμβρους κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 3 και πρόσκαιρα στα ανατολικά ανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 34 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη θα είναι κατά τόπους 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο γενικά αίθριος προβλέπεται ο καιρός. Βαθμιαία θα αναπτυχθούν νεφώσεις στα βόρεια και θα σημειωθούν πρόσκαιροι όμβροι κυρίως τις απογευματινές ώρες στα ορεινά της Ηπείρου. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 2 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 33 και κατά τόπους στα ηπειρωτικά έως 36 βαθμούς Κελσίου. Στην ήπειρο η ελάχιστη θα είναι 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός. Τοπικές νεφώσεις αναμένονται τις απογευματινές ώρες στα ορεινά, κυρίως της Θεσσαλίας. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 36 και κατά τόπους 37 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη αίθριος θα παραμείνει ο καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα αίθριος θα είναι ο καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 34 βαθμούς Κελσίου. 

http://www.antenna.gr/news/weather

Προβλήθηκε 988 φορές
Ευρωεκλογές - Πλεύση Ελευθερίας: οι 33 υποψήφιοι.

Η Πλεύση Ελευθερίας ανακοίνωσε τους 33 υποψήφιους για τις ευρεωκλογές και ανάμεσά στους είναι ο τραγουδιστής Μπάμπης Στόκας, ο ηθοποιός Κωστής Σαββιδάκης, η παγκόσμια πρωταθλήτρια Κωπηλασίας Αννέτα Κυρίδου, ο ερευνητής Παναγιώτης Νόιφελτ και η δημοσιογράφος Βασιλική Πολύζου.