Οι αστυνομικοί εμφανίστηκαν στις 9:00 το βραδυ του Σαββάτου και κλείδωσαν το μαγαζι.

Τα ξημερώματα της ίδιας (σ.σ. στις 4 π.μ.) έγιναν έλεγχοι από την υπηρεσία διασφάλισης δημοσίων εσόδων και διαπιστώθηκαν φορολογικές παραβάσεις, γεγονος που οδήγησε στη συγκεκριμένη απόφαση.


Στο γνωστό μαγαζι δεν είχαν κοπεί 16 αποδείξεις μετά από "σαφάρι" των "Ράμπο" της υπηρεσίας διασφάλισης δημοσίων εσόδων, με τον νόμο να προβλέπει 48ωρο "λουκέτο" για πάνω από 10 αποδείξεις.

Όπως μπορειτε να δείτε στις εικόνες του Newsit η είσοδος "σφραγίστηκε" για τα καλά.

Η ιδιοκτησία του καταστήματος είχε ενημερωθεί για το "λουκέτο" απο την υπηρεσία ενώ αναμένεται να καταβάλλει χρηματικό πρόστιμο.


Αξίζει να σημειωθεί πως την ώρα που σφραγίστηκε η είσοδος δεν υπήρχε κάποιος εκπρόσωπος του καταστήματος.

Η υπηρεσία θα συνεχίσει τον έλεγχο στο κατάστημα για να διαπιστώσει αν υπάρχουν περαιτέρω φορολογικές παραβάσεις.

 

Προβλήθηκε 1272 φορές
Η εστίαση στην ''εντατική'' - Αγωνία για την επόμενη μέρα

Μαύρες είναι οι προβλέψεις για τον κλάδο της εστίασης, καθώς ακόμη και οι αρχικές σκέψεις για ενδεχόμενο άνοιγμα κάποια στιγμή τις επόμενες εβδομάδες με χρήση των εξωτερικών χώρων αναβάλλεται εκ νέου καθώς η εξέλιξη της πανδημίας δημιουργεί έντονη ανησυχία.

Η AstraZeneca αποχώρησε από τις συνομιλίες με την Κομισιόν

Σε ρήξη ήλθαν η φαρμακευτική εταιρεία Astra Zeneca με την Ευρωπαϊκή Ένωση, καθώς η πρώτη αποφάσισε να μην μετάσχει στην αποψινή μεταξύ τους συνάντηση, μετά την «αντεπίθεση» του διευθύνοντος συμβούλου της αναφορικά με τις κατηγορίες ότι η εταιρεία «δεν τήρησε τα υπεσχημένα αναφορικά με τις παραδόσεις εμβολίων στην Ευρώπη».

ΕΠΟ για Football League και Γ'΄Εθνική: ''Τα χρονικά περιθώρια για διεξαγωγή των πρωταθλημάτων εξαντλούνται'

Με ανακοίνωσή της, η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία κρούει τον κώδωνα του κινδύνου όσον αφορα στη δυνατότητα διεξαγωγής των πρωταθλημάτων της Football League, της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας και της Α΄ εθνικής γυναικών, αν δεν αρχίσουν άμεσα, σε πρώτο βαθμό, οι προπονήσεις.

Συγκλονίζει ο Γιάννης Καλλιάνος για τον αδερφό του που έχει κορονοϊό:''Έκλαιγα σαν μικρό παιδί''

Ο γωστός μετεωρολόγος και βουλευτής της ΝΔ αναφέρθηκε στο πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο αδερφός του, ο οποίος έχει προσβληθεί από τον κορονοϊό.

ΑΔΕΔΥ, ΟΛΜΕ, ΔΟΕ, Φοιτητές: Όλοι στους δρόμους την Πέμπτη.

Άμεση ήταν η αντίδραση της ΑΔΕΔΥ, του Εργατικού Κέντρου Αθήνας της ΟΛΜΕ και της ΔΟΕ, φοιτητικών συλλόγων, ενώσεων γονέων, μαθητικών συλλογικοτήτων, μετά τη «φωτογραφική» απαγόρευση των συγκεντρώσεων, ενόψει των πανεκπαιδευτικών συλλαλητηρίων ενάντια στο νομοσχέδιο για τα ΑΕΙ και την Πανεπιστημιακή Αστυνομία.