Ο Ρώσος σκιτσογράφος Bird Born μας δείχνει μέσα από ένα υπέροχο κόμικ πώς το αδέσποτο που υιοθέτησε προσφάτως του άλλαξε ολοκληρωτικά την ζωή προς το καλύτερο.

Κάθε χρόνο 7,6 εκατομμύρια αδέσποτα κατοικίδια βρίσκουν καταφύγιο σε φιλοζωικές οργανώσεις όλου του κόσμου. Μόλις 2.7 εκατομμύρια κατοικίδια υιοθετούνται από ανθρώπους και βρίσκουν ένα ζεστό σπίτι.

Ο Ρώσος σκιτσογράφος δημιούργησε αυτό το σκίτσο μετά από την απόκτηση ενός υιοθετημένου σκύλου της περιοχής του στην Μόσχα της Ρωσίας.

Στην προσπάθεια τους να καταλάβει και να βιώσει την νέα του εμπειρία μας προσφέρει αυτό το πανέμορφο κόμικς που μεταφράσαμε για εσάς. 

 

Η διάσωση και η υιοθέτηση ενός αδέσποτου είναι μια μεγάλη ευθύνη που πρέπει να είναι κάποιος έτοιμος για να την αναλάβει. Η υιοθέτηση είναι η μεγαλύτερη πράξη αγάπης που μπορεί ο άνθρωπος να δώσει σε ένα πλάσμα. Η αγάπη δεν αγοράζεται.

www.tilestwra.com

Προβλήθηκε 1132 φορές

Το διήγημα της Πέμπτης: ''Χωρίς στεφάνι'' του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη

Ένα διήγημα που μπορεί να ταιριάζει με αυτό που αποκαλούμε «ατμόσφαιρα των ημερών», όμως θίγει ζητήματα της κοινωνίας μας διαχρονικά, κι έχει μεγάλο ενδιαφέρον ο τρόπος που τα προσεγγίζει ο μεγάλος Παπαδιαμάντης…