Πώς είναι να υιοθετούμε ένα αδέσποτο; Η αλήθεια σε αυτά τα σκίτσα

Αρθρογραφία 29 Αυγούστου 2016

Ο Ρώσος σκιτσογράφος Bird Born μας δείχνει μέσα από ένα υπέροχο κόμικ πώς το αδέσποτο που υιοθέτησε προσφάτως του άλλαξε ολοκληρωτικά την ζωή προς το καλύτερο.

Κάθε χρόνο 7,6 εκατομμύρια αδέσποτα κατοικίδια βρίσκουν καταφύγιο σε φιλοζωικές οργανώσεις όλου του κόσμου. Μόλις 2.7 εκατομμύρια κατοικίδια υιοθετούνται από ανθρώπους και βρίσκουν ένα ζεστό σπίτι.

Ο Ρώσος σκιτσογράφος δημιούργησε αυτό το σκίτσο μετά από την απόκτηση ενός υιοθετημένου σκύλου της περιοχής του στην Μόσχα της Ρωσίας.

Στην προσπάθεια τους να καταλάβει και να βιώσει την νέα του εμπειρία μας προσφέρει αυτό το πανέμορφο κόμικς που μεταφράσαμε για εσάς. 

 

Η διάσωση και η υιοθέτηση ενός αδέσποτου είναι μια μεγάλη ευθύνη που πρέπει να είναι κάποιος έτοιμος για να την αναλάβει. Η υιοθέτηση είναι η μεγαλύτερη πράξη αγάπης που μπορεί ο άνθρωπος να δώσει σε ένα πλάσμα. Η αγάπη δεν αγοράζεται.

www.tilestwra.com

Προβλήθηκε 1400 φορές

Ψάχνετε προπτυχιακά ή μεταπτυχιακά προγράμματα εξ αποστάσεως;

Τα προπτυχιακά εξ αποστάσεως μέσω της πλατφόρμας Brive, προσφέρουν μοναδική ευελιξία στις σπουδές σας, επιτρέποντας πρόσβαση σε εκατοντάδες ειδικότητες από κορυφαία πανεπιστήμια παγκοσμίως, χωρίς να χρειάζεται να διακόψετε την καθημερινότητά σας.

Τα πάντα για το σχολείο!

Τα σχολικά είδη για το 2025-2026 που θα βρείτε στο Βιβλιοπωλείο Πατάκη, περιλαμβάνουν πλήθος επιλογών, όπως, για παράδειγμα, πάνινες τσάντες εμπνευσμένες από διάσημους καλλιτέχνες όπως ο Van Gogh, ο Monet και ο Cezanne, ιδανικές για βιβλία και σημειωματάρια.

Τα πτερόεντα δώρα. Πρωτοχρονιάτικο διήγημα του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη

Ξένος του κόσμου και της σαρκός κατήλθε την παραμονήν από τα ύψη συστείλας τας πτερύγας, όπως τας κρύπτει θείος άγγελος. Έφερε δώρα από τα άνω βασίλεια, δια να φιλεύση τους κατοίκους της πρωτευούσης. Ήταν ο καλός άγγελος της πόλεως.

Η Σταχομαζώχτρα (Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης)

Διήγημα του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη, που πρωτοδημοσιεύτηκε τα Χριστούγεννα του 1889 στην εφημερίδα «Εφημερίς». Είναι ίσως το δημοφιλέστερο διήγημα του Σκιαθίτη συγγραφέα, καθώς περιλαμβάνεται σταθερά από πολλών χρόνων στα σχολικά βιβλία της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.