Μετρό και Υπόγεια Σήραγγα: τα μεγάλα έργα που αναβαθμίζουν την Ηλιούπολη

Εντός των τειχών 02 Σεπτεμβρίου 2016

Η πρόσφατη εξαγγελία του Πρωθυπουργού για τη δημοπράτηση εντός του 2016 της Γραμμής 4 του Μετρό της Αθήνας και η ένταξη της κατασκευής της υπόγειας σύνδεσης της Δυτικής Περιφερειακής Υμηττού με την Λ. Βουλιαγμένης στο «πακέτο Γιούνκερ» ύψους 5,6 δισ. Ευρώ, που ανακοινώθηκε από τον Υπουργό Οικονομίας στη Βουλή πριν λίγες εβδομάδες έρχονται να δικαιώσουν αγώνες ετών για το Δήμαρχο Ηλιούπολης, τους συνεργάτες του και κυρίως τους κατοίκους της πόλης.

Ο Βασίλης Βαλασόπουλος, Δήμαρχος Ηλιούπολης, εξηγεί στην HELLASNEWS.TV τα οφέλη που θα προκύψουν για την περιοχή αυτή αλλά και συνολικά για την Αττική από την υλοποίηση των δύο μεγάλων έργων. 

 

δείτε το video εδώ

Προβλήθηκε 2674 φορές

ΌΤΑΝ ΒΡΕΧΕΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΧΗΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΛΙΜΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ. - ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ''Μ.ΠΑΠΑΜΑΥΡΟΣ''

Η βροχή την Παρασκευή 28/11/2025 ήταν αρκετή για να πλημμυρίσουν σχολεία της περιοχής μας καθώς και να φανεί για άλλη μια φορά δυστυχώς ότι δεν υπάρχει καμία αντιπλημμυρική προστασία στα σχολεία μας!

Ένωση ΕΒΕ Ηλιούπολης: ''Λευκές'' και ''Χρυσές νύχτες'' εξοντώνουν μικρούς εμπόρους και εργαζόμενους

Για άλλη μία χρονιά η Δημοτική Αρχή της Ηλιούπολης οργανώνει «Χρυσή Νύχτα» στην πόλη μας διευρύνοντας το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων έως τη 01.00 μετά τα μεσάνυχτα.