Κατατέθηκε στη γ.γ. της κυβέρνησης το τελικό σχέδιο για την παραχώρηση του Ελληνικού

Στα πέριξ 13 Σεπτεμβρίου 2016

Στο γραφείο της Γενικής Γραμματείας της κυβέρνησης κατατέθηκε, από το αρμόδιο υπουργείο, το τελικό σχέδιο για την κύρωση παραχώρησης του Ελληνικού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τις επόμενες ημέρες, θα γίνουν οι όποιες νομοτεχνικές βελτιώσεις απομένουν, προκειμένου να κατατεθεί άμεσα στη Βουλή.

Οι ίδιες πηγές ανέφεραν, ότι πρόθεση της κυβέρνησης είναι να ψηφιστεί το νομοσχέδιο έως τα τέλη της επόμενης εβδομάδας και να ολοκληρωθεί έτσι, ένα από τα εναπομείναντα προαπαιτούμενα για το κλείσιμο της πρώτης αξιολόγησης.

Πηγή: www.lifo.gr 

Προβλήθηκε 988 φορές

''Έφυγε'' από τη ζωή ο πρώην δήμαρχος Νέας Σμύρνης και παλιός πρόεδρος της ΠΑΕ Πανιώνιος, Γιώργος Σιότροπος

Η νεκρώσιμη ακολουθία θα γίνει δημοτική δαπάνη την Παρασκευή 1η Αυγούστου το πρωί στο Μητροπολιτικό Ναό της Αγίας Φωτεινής Νέας Σμύρνης και η ταφή στη συνέχεια στο Κοιμητήριο Νέας Σμύρνης