Περισσότεροι από 4 εκατομμύρια ασθενείς σε όλο τον κόσμο υποβλήθηκαν σε θεραπεία ορθοδοντικής μετακίνησης των δοντιών τους με τη νέα, ανώδυνη και κυρίως αόρατη μέθοδο Invisalign.

Το Invisalign είναι ο σχεδόν αόρατος τρόπος ορθοδοντικής μετακίνησης, όπου μπορείτε να αποκτήσετε το χαμόγελο που πάντα ονειρευόσασταν. Η όλη θεραπεία είναι εντελώς προβλέψιμη !

Ο ασθενής μπορεί να δει στον υπολογιστή του γιατρού του, πώς θα γίνει το στόμα του μετά από το προτεινόμενο χρονικό διάστημα θεραπείας.

Με τη χρήση εξελιγμένης τεχνολογίας βλέπει στον υπολογιστή σε τρισδιάστατη απεικόνιση το πλήρες σχέδιο θεραπείας του - από την αρχική θέση των δοντιών του έως την τελική επιθυμητή θέση.

Στη συνέχεια, κατασκευάζονται ρομποτικά μια σειρά από ζεύγη διαφανών ναρθήκων που θα μετακινήσουν προοδευτικά τα δόντια.

Ο ασθενής καλείται να φοράει το κάθε ζεύγος ναρθήκων για δύο εβδομάδες και στη συνέχεια να το αντικαθιστά με το επόμενο στη σειρά ζεύγος, έτσι ώστε τα δόντια να μετακινούνται σταδιακά προς την επιθυμητή τελική θέση.

Ο χρόνος της θεραπείας Invisalign θα προσδιοριστεί από το γιατρό σας με βάση τις ανάγκες του στόματός σας.

Τα δόντια ισιώνουν με διαφανείς νάρθηκες

Οι νάρθηκες Invisalign είναι σχεδόν αόρατοι. Είναι δύσκολο για τους τρίτους να παρατηρήσουν ότι τους φοράτε. Έτσι, η θεραπεία Invisalign ενσωματώνεται άψογα στον τρόπο ζωής σας καθώς και στις καθημερινές σας επαφές με τους άλλους.

Οι νάρθηκες Invisalign είναι αφαιρούμενοι.

Σε αντίθεση με τα μόνιμα μεταλλικά σιδεράκια, έχετε την ευελιξία να τρώτε και να πίνετε ό,τι θέλετε κατά τη διάρκεια της ημέρας, αφαιρώντας απλώς τους νάρθηκες. Μετά από κάθε γεύμα βουρτσίζετε τα δόντια σας, χρησιμοποιείτε οδοντικό νήμα και τους ξαναφοράτε.

Έτσι διατηρείτε την αναπνοή σας δροσερή και διασφαλίζετε την καλή στοματική σας υγιεινή.

Σε αντίθεση με τα παραδοσιακά, μόνιμα σιδεράκια, δεν υπάρχουν μεταλλικά στηρίγματα ή σύρματα. Αυτό σημαίνει ότι, στις περισσότερες περιπτώσεις, δαπανάτε λιγότερο χρόνο στον οδοντίατρο για προσαρμογές.

Ευχαριστούμε πολύ για τις πληροφορίες την κα Ιωάννα Καζάκου, Οδοντίατρος, για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.stoma.com.gr


 

Προβλήθηκε 1429 φορές