Ο «ΓΣΗ» βγαίνει εκτός γηπέδου!

Εντός των τειχών 19 Σεπτεμβρίου 2016

Από φέτος η γυναικεία ομάδα βόλει της Ηλιούπολης θα κινηθεί έντονα και σε άλλους χώρους.

Το βασικό μέλημα όλων των ενεργειών που θα γίνουν φέτος θα είναι η βοήθεια προς τον συνάνθρωπο.

Με σύνθημα «μέσα απ” τον αθλητισμό στηρίζουμε τον άνθρωπο και το παιδί» ξεκινάει ένας κύκλος φιλανθρωπικών δραστηριοτήτων προς ιδρύματα που έχουν ανάγκη και στο μέτρο του δυνατού ο σύλλογός μας μπορεί να προσφέρει και συνάμα να ανακουφίσει όσους έχουν ανάγκη.

Σε μια προσπάθεια όχι να διαφημίσει αλλά να αφυπνίσει τον κόσμο, ο ΓΣ Ηλιούπολης θα κάνει επισκέψεις ώστε όλοι να δραστηριοποιηθούμε και παράλληλα να δείξουμε την απαραίτητη ευαισθησία.

Κάτι το οποίο συμβαίνει κυρίως τις εορταστικές περιόδους.

Ωστόσο, ο αθηναϊκός σύλλογος θα φροντίσει να το κάνει πράξη σχεδόν κάθε μήνα!!!

Με προσωπικές ενέργειες του εφόρου κ. Χάρη Γεωργιάδη, αντιπροσωπεία της ομάδας θα κάνει διάφορες δράσεις και επισκέψεις οι οποίες θα ανακοινώνονται απ” την επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου www.ilioupoliwomenvolley.gr. 

Προβλήθηκε 1325 φορές

Χειροπέδες σε 49χρονο που ''ρήμαζε'' καταστήματα σε Άλιμο, Αργυρούπολη, Ηλιούπολη και Άγιο Δημήτριο

Ο δράστης συνελήφθη επ’ αυτοφώρω το απόγευμα της 10ης Ιουνίου 2026 στον Άγιο Δημήτριο, λίγο μετά την τελευταία του εισβολή σε κατάστημα της περιοχής, όπου άδειασε την ταμειακή μηχανή.

Γλυφάδα - Ηλιούπολη: Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα που έκλεβε εξωτερικές μονάδες κλιματιστικών από σχολεία και καταστήματα

Τέλος στη δράση μιας καλά οργανωμένης εγκληματικής ομάδας που είχε γίνει ο «εφιάλτης» σχολείων και καταστημάτων στα νότια προάστια έβαλε η ΕΛ.ΑΣ.

Κυκλοφοριακό στην Αττική: Δύο μεγάλα έργα στο τραπέζι - Παράκαμψη Κηφισού και σήραγγα Ηλιούπολης με ορίζοντα το 2035

παρουσίασε την Τετάρτη σε συνέντευξή του ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, Κωστής Χατζηδάκης, με τις παρεμβάσεις να βρίσκονται ακόμη σε επίπεδο προτάσεων και τον χρονικό ορίζοντα υλοποίησης να φτάνει –υπό προϋποθέσεις– έως το 2035.