Από φέτος η γυναικεία ομάδα βόλει της Ηλιούπολης θα κινηθεί έντονα και σε άλλους χώρους.

Το βασικό μέλημα όλων των ενεργειών που θα γίνουν φέτος θα είναι η βοήθεια προς τον συνάνθρωπο.

Με σύνθημα «μέσα απ” τον αθλητισμό στηρίζουμε τον άνθρωπο και το παιδί» ξεκινάει ένας κύκλος φιλανθρωπικών δραστηριοτήτων προς ιδρύματα που έχουν ανάγκη και στο μέτρο του δυνατού ο σύλλογός μας μπορεί να προσφέρει και συνάμα να ανακουφίσει όσους έχουν ανάγκη.

Σε μια προσπάθεια όχι να διαφημίσει αλλά να αφυπνίσει τον κόσμο, ο ΓΣ Ηλιούπολης θα κάνει επισκέψεις ώστε όλοι να δραστηριοποιηθούμε και παράλληλα να δείξουμε την απαραίτητη ευαισθησία.

Κάτι το οποίο συμβαίνει κυρίως τις εορταστικές περιόδους.

Ωστόσο, ο αθηναϊκός σύλλογος θα φροντίσει να το κάνει πράξη σχεδόν κάθε μήνα!!!

Με προσωπικές ενέργειες του εφόρου κ. Χάρη Γεωργιάδη, αντιπροσωπεία της ομάδας θα κάνει διάφορες δράσεις και επισκέψεις οι οποίες θα ανακοινώνονται απ” την επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου www.ilioupoliwomenvolley.gr. 

Προβλήθηκε 1039 φορές

Ηλιούπολη: Οκτώ μήνες με αναστολή στον οδοντοτεχνίτη που παρίστανε τον οδοντίατρο

Το πραγματικό επάγγελμα του ήταν οδοντοτεχνίτης, ωστόσο είχε ανοίξει παράνομα οδοντιατρείο και εργαζόταν ως οδοντίατρος κάτι που ο άτυχος ασθενής δεν γνώριζε, όταν τον επισκέφθηκε για πρώτη φορά.

Μέλος του ιστορικού Φιλολογικού Συλλόγου Παρνασσός ο αρχιμανδρίτης Σεραφείμ Δημητρίου

Την Τρίτη 16 Απριλίου 2024, πραγματοποιήθηκε στην κεντρική αίθουσα εκδηλώσεων του μεγάρου του Φιλολογικού Συλλόγου «Παρνασσός», η τελετή υποδοχής Επιτίμων, Τακτικών και Αντεπιστελλόντων μελών.