Δήλωση του Δημάρχου Ελληνικού - Αργυρούπολης για την επένδυση του Ελληνικού

Στα πέριξ 21 Σεπτεμβρίου 2016

'H κύρωση της συμφωνίας για το Ελληνικό από τη Βουλή είναι μια ιστορική εξέλιξη για το Δήμο Ελληνικού - Αργυρούπολης και την ευρύτερη περιοχή.

Είναι μία συμφωνία που επιτέλους θα φέρει στην ελληνική κοινωνία και σ' όλη την Ελλάδα τα οικονομικά οφέλη που τόσο έχει ανάγκη η χώρα.

Ωστόσο, θα ήθελα να τονίσω προς όλες τις κατευθύνσεις ότι, εάν δεν λυθούν τα ζητήματα τα οποία έχει θέσει ο Δήμος Ελληνικού - Αργυρούπολης στην κυβέρνηση, καμία επένδυση δεν μπορεί να προχωρήσει ομαλά.

Καλωσορίζουμε την επένδυση, διεκδικούμε όμως μέχρι τέλους τις προϋποθέσεις που έχουμε εμείς'.

 

Προβλήθηκε 744 φορές

Κατεδάφιση 21 αυθαιρέτων εντός του ρέματος Πικροδάφνης μετά από 50 χρόνια

Στην κατεδάφιση 21 αυθαίρετων κτισμάτων εντός του ρέματος Πικροδάφνης προχώρησε την Τρίτη 21 Απριλίου η Πολεοδομία (Υπηρεσία Δόμησης) του Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης, σε συνεργασία με τον Δήμο Παλαιού Φαλήρου και την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής.