Δήλωση του Δημάρχου Ελληνικού - Αργυρούπολης για την επένδυση του Ελληνικού

Στα πέριξ 21 Σεπτεμβρίου 2016

'H κύρωση της συμφωνίας για το Ελληνικό από τη Βουλή είναι μια ιστορική εξέλιξη για το Δήμο Ελληνικού - Αργυρούπολης και την ευρύτερη περιοχή.

Είναι μία συμφωνία που επιτέλους θα φέρει στην ελληνική κοινωνία και σ' όλη την Ελλάδα τα οικονομικά οφέλη που τόσο έχει ανάγκη η χώρα.

Ωστόσο, θα ήθελα να τονίσω προς όλες τις κατευθύνσεις ότι, εάν δεν λυθούν τα ζητήματα τα οποία έχει θέσει ο Δήμος Ελληνικού - Αργυρούπολης στην κυβέρνηση, καμία επένδυση δεν μπορεί να προχωρήσει ομαλά.

Καλωσορίζουμε την επένδυση, διεκδικούμε όμως μέχρι τέλους τις προϋποθέσεις που έχουμε εμείς'.

 

Προβλήθηκε 717 φορές

Τρόμος στην Αργυρούπολη: Οδηγοί τσακώθηκαν στον δρόμο - Ο ένας απείλησε τον άλλο με τσεκούρι και συνελήφθη

Ο 59χρονος οδηγός, κατόπιν διένεξης σε άλλο οδηγό στη συμβολή των Λεωφόρων Αλίμου και Βουλιαγμένης, τον απείλησε επιδεικνύοντας του τσεκούρι και αποχώρησε.

Αργυρούπολη: Σύλληψη 17χρονου για ξυλοδαρμό και ληστεία διανομέα - Tαυτοποιήθηκαν δύο ακόμη ανήλικοι

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ο 17χρονος συνελήφθη την περασμένη βδομάδα στην Ηλιούπολη όταν εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς. ενώ έχουν ταυτοποιηθεί ακόμα δύο δράστες και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία