Μία δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τον υπουργό Οικονομίας Γιώργο Σταθάκη καθώς η Δημοτική Αστυνομία της Αθήνας αφαίρεσε τις πινακίδες του αυτοκινήτου του.

Το περιστατικό συνέβη νωρίτερα σήμερα και κατά τη διάρκεια της συνάντησης του κ. Σταθάκη με την εκπρόσωπο του ΔΝΤ Ντέλια Βελκουλέσκου στην Τράπεζα της Ελλάδας.

Όπως ενημερώνει η Eurokinissi που δημοσιεύει τις φωτογραφίες, η Δημοτική Αστυνομία αφαιρούσε τις πινακίδες από όλα τα αυτοκίνητα που ήταν παρκαρισμένα στην οδό Αμερικής, και μέχρι να αντιληφθεί τι συνέβαινε η ασφάλεια του υπουργού ήταν ήδη αργά.

Όσον αφορά στο αυτοκίνητο που μετέφερε τη Ντέλια Βλεκουλέσκου, αυτό τη γλίτωσε γιατί βρισκόταν στο πάρκινγκ της τράπεζας. 

Προβλήθηκε 659 φορές
Αγία Σοφία - Πρόεδρος Μουσουλμάνων Ελλάδας: Η ισλαμική παράδοση απαγορεύει τη μετατροπή εκκλησιών σε τζαμιά

Τις θρησκευτικές, πολιτικές και οικονομικές διαστάσεις της δρομολογούμενης μετατροπής της Αγίας Σοφίας σε τζαμί αναδεικνύει ο Ναϊμ Ελγαντούρ, πρόεδρος της Μουσουλμανικής Ένωσης Ελλάδος.

Πέθανε ο Πητ Παπαδάκος

Έφυγε από τη ζωή το Σάββατο σε ηλικία 61 ετών ο γνωστός αστρολόγος Πητ Παπαδάκος, με την είδηση να γίνεται γνωστή από την οικογένειά του μέσω του facebook.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις , σήμερα,  Κυριακή στην Αθηνών-Κορίνθου - Για ελεγχόμενη εξουδετέρωση πυρομαχικών

Πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας θα πραγματοποιηθεί, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, την Κυριακή 12 Ιουλίου, στη νέα εθνική οδό Αθηνών - Κορίνθου, μεταξύ 07:15-07:55 ή εναλλακτικά μεταξύ των ωρών 08:00-12:00, λόγω ελεγχόμενης εξουδετέρωσης πυρομαχικών παλαιού τύπου.