Τροχαίο με εγκατάλειψη στον Άγιο Δημήτριο – Θύμα γνωστός Dj

Στα πέριξ 26 Σεπτεμβρίου 2016

Τραγικό θάνατο βρήκε τα ξημερώματα, σε τροχαίο, στον Άγιο Δημήτριο, ο 42χρονος Dj Ανδρέας Τριπαρόλης, γνωστός ως “Dj Andre”.

Το θανατηφόρο τροχαίο έγινε λίγο μετά τις 5 το πρωί, στη λεωφόρο Αγίου Δημητρίου. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, ο Ανδρέας Τριπαρόλης, επέβαινε σε μοτοσυκλέτα όταν ένα ΙΧ βγήκε ξαφνικά στη λεωφόρο από ένα κάθετο δρόμο (ήταν μονόδρομος και πήγαινε μάλιστα αντίθετα) με αποτέλεσμα να πέσει πάνω του.

Αμέσως μετά τη σύγκρουση ο οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα και εξαφανίστηκε, αφήνοντας αβοήθητο τον 42χρονο dj. Η Τροχαία Ελληνικού κάνει έρευνες για να εντοπίσει τον ασυνείδητο οδηγό.

geitoniamou.gr 

Προβλήθηκε 2676 φορές

Θανατηφόρο τροχαίο στη Λεωφόρο Ποσειδώνος: Νεκρή δημοτική υπάλληλος σε σύγκρουση απορριμματοφόρου με ταξί

Ο 23χρονος οδηγός ταξί φαίνεται ότι προσπάθησε να κάνει προσπέραση και έπεσε με μεγάλη ταχύτητα πάνω στο απορριμματοφόρο, στο πίσω μέρος του οποίου βρισκόταν η άτυχη γυναίκα

Τροχαίο στην Ποσειδώνος: Είχαν συγκρουστεί με άλλη μηχανή πριν σκοτωθούν - Η σοκαριστική περιγραφή για την διπλή τραγωδία στην άσφαλτο

Ακόμη μία τραγωδία γράφτηκε στην άσφαλτο το βράδυ της Τρίτης (3/6/25) με δύο ανθρώπους να χάνουν τη ζωή τους, σε τροχαίο με μηχανή στη λεωφόρο Ποσειδώνος.