Την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου θα συζητηθεί στο Συμβούλιο Της Επικρατείας (ΣΤΕ), η αίτηση ακύρωσης της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για τα έργα διευθέτησης των τελευταίων 200μ. του ρέματος της Πικροδάφνης, που είναι σε φυσική κατάσταση στην Ηλιούπολη.

Οι προσπάθειες να σωθεί και να συντηρηθεί το ποτάμι μας στη φυσική του κατάσταση είναι συνεχείς και επιπλέον στηρίζονται στην πραγματογνωμοσύνη-εναλλακτική πρόταση που έχει κάνει ο Επίκουρος Καθηγητής του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, Διευθυντής εργαστηρίου Τεχνικής Γεωλογίας και Υδρογεωλογίας κος Λουπασάκης και η οποία θα κατατεθεί στο ΣΤΕ.

Λύσεις οικολογικότερες και αποτελεσματικότερες υπάρχουν, αρκεί να θελήσει η πολιτεία να τις ακούσει!

Χρειαζόμαστε οικονομική βοήθεια για την αντιμετώπιση των εξόδων! Παρακαλούμε πολύ, όσοι μπορούν να διαθέσουν οποιοδήποτε ποσό, μπορούν να το καταθέσουν στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό της Κι.Π.Η., βάζοντας απαραίτητα το ονοματεπώνυμό τους στα στοιχεία του καταθέτη και τη λέξη ΠΙΚΡΟΔΑΦΝΗ στην αιτιολογία, ώστε να κοπεί η απαραίτητη απόδειξη, είτε να επικοινωνήσουν μαζί μου και να έρθουν στο γραφείο μας.

ΠΕΙΡΑΙΩΣ GR05 0172 0660 0050 6605 7803 800

Όσοι δεν είσαστε μέλη μας, μπορείτε να γραφτείτε μέλη, όπου κι αν κατοικείτε, αρκεί να είσαστε ενήλικες, άνω των 18 ετών. Ο σύλλογός μας λέγεται Ηλιούπολης, διότι έχει έδρα την Ηλιούπολη. Η ετήσια συνδρομή είναι 10 ευρώ και μπορείτε να τα καταθέσετε στον παραπάνω λογαριασμό της Κι.Π.Η..

Η εγγραφή μελών είναι για μας πολύ μεγάλο απόθεμα. Μας στηρίζει διότι δυναμώνουμε αριθμητικά και μας ενισχύει οικονομικά. Επιπλέον όπου και όποτε μπορεί το κάθε μέλος, μας συνδράμει με την ενεργή συμμετοχή ή με τη φυσική του παρουσία! Επισυνάπτεται αίτηση εγγραφής.

Πληροφορίες για την εγγραφή μέλους στη σελίδα μας: http://kipi.gr/?page_id= 358

Η Κοινωνία Ενεργών Πολιτών μπορεί να γίνει Πράξη.

Μπορεί να τη στηρίξει ο καθένας μας με όποιο τρόπο μπορεί και ανάλογα με τις δυνατότητές του.

 

Ευαγγελία Δημητρίου

Κι.Π.Η.- Κίνηση Πολιτών Ηλιούπολης
Σκρα 10, 163 46 Ηλιούπολη
Τ.:2109730215-K.:6944683652
F.: 2118005508, 2109718162
[email protected]
http://www.kipi.gr
Facebook: Κίνηση Πολιτών Ηλιούπολης(Κι.Π.Η.)

 

 

Προβλήθηκε 553 φορές