Ισχυρή είναι η παρουσία των δυνάμεων των ΜΑΤ στην Καισαριανή, καθώς ο Αλέξης Τσίπρας μιλά σε εκδήλωση στο Σκοπευτήριο, στο πλαίσιο της απόδοσης του χώρου στον Δήμο.

Σε εξέλιξη βρίσκεται πορεία διαμαρτυρίας ενάντια στην κυβέρνηση από την ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Τα ΜΑΤ πάντως απαγόρευσαν στους διαδηλωτές να προσεγγίσουν τον χώρο του Σκοπευτηρίου, ενώ έκαναν και χρήση δακρυγόνων για να τους απομακρύνουν.

 

Η επίσκεψη του πρωθυπουργού έχει προκαλέσει αντιδράσεις, με τον εκλεγμένο με το ΚΚΕ δήμαρχο της Καισαριανής να αρνείται να παραβρεθεί στην εκδήλωση υλοποιώντας απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου που πάρθηκε με μεγάλη πλειοψηφία.

Το παρασκήνιο της αντιπαράθεσης κυβέρνησης - Δήμου Καισαριανής
Στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου μάλιστα, κατά της παρουσίας του Δήμου στην εκδήλωση τάχθηκαν, όπως αποκάλυψε ο Δήμαρχος και τρεις από τους τέσσερις δημοτικούς συμβούλους του ίδιου του ΣΥΡΙΖΑ.

Για προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων έκανε λόγο το γραφείο του πρωθυπουργού σε απάντησή του προς τον Δήμαρχο Καισαριανής. 

Προβλήθηκε 1312 φορές

Γλυφάδα: Είχε κακοποιήσει την 21χρονη και στο παρελθόν και είχε εμπλακεί σε τροχαίο με εγκατάλειψη μόλις την προηγούμενη ημέρα ο 29χρονος αυτόχειρας

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 29χρονος από τη Γλυφάδα, που έδωσε τέλος στη ζωή του, αφότου αστυνομικοί τον έπιασαν επ’ αυτοφώρω σε περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, ήταν σεσημασμένος για υποθέσεις κλοπών, ναρκωτικών αλλά και εμπλοκής σε τροχαίο με εγκατάλειψη.

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση αλληλέγγυα σε κάθε ανάγκη. Συνεργασία Δήμου Σπετσών και ΣΠΑΥ για την Υδροδότηση του νησιού

Ο Δήμος Ελληνικού Αργυρούπολης και ο Σύνδεσμος Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού ανταποκρίθηκαν θετικά στο αίτημα του Δήμου Σπετσών προκειμένου να βοηθηθεί η υδροδότηση του νησιού.