Ισόβια ο πα-τέρας της, Σάββας και ο Νικολάι  και 8 χρόνια η μητέρα της

Σε μία απόφαση-καταπέλτη αντίστοιχη της απαξίας των πράξεων των κατηγορουμένων οδηγήθηκε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας που δίκασε την υπόθεση της ανατριχιαστικής δολοφονίας και εξαφάνισης του πτώματος της 4χρόνης Άννυ.

Το Δικαστήριο επέβαλε ομόφωνα και χωρίς ελαφρυντικό στον Στάνισλαβ Μπακαρτζίεβ και τον Νασίφ Αχμέντοφ την ποινή της ισοβίου κάθειρξης για την από κοινού δολοφονία της Άννυ στο διαμέρισμα-κολαστήριο της Μιχάηλ Βόδα.

Μάλιστα το Δικαστήριο έκρινε πως οι δύο κατηγορούμενοι τέλεσαν τη δολοφονία και τον τεμαχισμό της Άννυ χωρίς τη συμμετοχή τρίτου προσώπου όπως ανέφερε το παραπεμπτικό βούλευμα.

 

Αναλυτικά επέβαλε ποινή ισόβιας κάθειρξης στον Στάνισλαβ Μπακαρτζιέβ για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας απο πρόθεση, ποινή φυλάκισης δύο ετών για το αδίκημα της περιύβρισης νεκρού, ποινη φυλάκισης δυο ετών για το αδίκημα της παρανομης οπλοκατοχής και επιπλέον ποινή φυλάκισης ενός έτους για το αδίκημα της ηθικής αυτουργίας σε ψευδορκία.

Αντίστοιχα, στον Νικολάι το Δικαστήριο επέβαλε ποινή ισόβιας κάθειρξης για την ανθρωποκτονία, δυο έτη φυλάκιση για την περιύβρισης και δύο έτη φυλάκιση για την παράνομη οπλοκατοχή.

Στη μητέρα της Άννυ επιβλήθηκε κατά πλειοψηφία κάθειρξη εξι ετών, με την μειοψηφία δυο τακτικών δικαστών και ενός ενόρκου οι οποίοι είχαν την αποψη πως πρεπει να της επιβληθεί κάθειρξη οκτώ ετών.

Η εισαγγελέας ζήτησε απο το δικαστήριο η ποινη της μητέρας να έχει αναστέλλουσα δύναμη και να αφεθεί ελεύθερη μέχρι το Εφετείο.

Ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 12 μηνών για το αδίκημα της ψευδορκίας.

Το Δικαστήριο έχει αποσυρθεί για να αποφανθεί επι της επιμέτρησης των ποινών.

www.newsit.gr

Προβλήθηκε 1093 φορές
Ο καιρός το Σάββατο 30 Μαρτίου 2024

ΑΤΤΙΚΗ - Καιρός: Γενικά αίθριος με αραιές νεφώσεις τις πρωινές και βραδινές ώρες. - Ανεμοι: Μεταβλητοί 2 με 3 και από τις μεσημβρινές ώρες νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ - Θερμοκρασία: Από 13 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Ένοχος ο Ηλίας Μίχος για τον βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό - Αθώα η μητέρα για πορνογραφία και μαστροπεία

Όσοι βρίσκονταν στο δικαστήριο ξέσπασαν σε χειροκροτήματα στο άκουσμα της απόφασης, ενώ αυτή την ώρα πλήθος κόσμου βρίσκεται έξω από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο και πανηγυρίζει.

Πέθανε ο Μιχάλης Χαραλαμπίδης: Ποιο ήταν το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ γνωστό ως ''Ιταλός''

Ο Μιχάλης Χαραλαμπίδης, μέλος της αντιστασιακής οργάνωσης ΠΑΚ που ίδρυσε το ΠΑΣΟΚ κατά της στρατιωτικής Χούντας, είχε γεννηθεί στην Αλεξανδρούπολη το 1951. Σπούδασε Πολιτικές και Οικονομικές Επιστήμες με μεταπτυχιακό στην Κοινωνιολογία.