Άμεση ανάγκη για αιμοπετάλια

Υγεία 12 Οκτωβρίου 2016

Η Αντιγόνη Σεργουλοπούλου είναι 24 ετών και πάσχει από βαριάς μορφής λευχαιμία.

Ξεκινάει τώρα τη διαδικασία της μεταμόσχευσης μυελού των οστών, για την οποία χρειάζεται μεγάλη ποσότητα αιμοπεταλίων

Γι' αυτό τον λόγο ζητείται από όποιον μπορεί να δώσει αίμα το συντομότερο δυνατόν.

Η διαδικασία είναι η παρακάτω: όσοι μπορούν καλούνται να δώσουν δείγμα αίματος για αιμοπετάλια στο Αττικό Νοσοκομείο Αθηνών όλες τις καθημερινές -εκτός Τετάρτης- από τις 09.00 έως τις 14.00, αναφέροντας το όνομα της Αντιγόνης.

Αν το δείγμα είναι συμβατό, το νοσοκομείο θα σας καλέσει μέσα σε τρεις έως τέσσερις μέρες για την αιμοδοσία.

Info: Αττικό Νοσοκομείο Αθηνών (Ρίμινι 1, Χαϊδάρι), τηλ. Τμήματος Αιμοδοσίας: 210 5831755, 210 5831756, 210 5831768

www.efsyn.gr 

Προβλήθηκε 959 φορές

Απαλλαγείτε από τον πόνο με αρθροσκόπηση γόνατος!

Η αρθροσκόπηση γόνατος αποτελεί μια πρωτοποριακή, ελάχιστα επεμβατική χειρουργική τεχνική που επιτρέπει την εξέταση και θεραπεία προβλημάτων της άρθρωσης χωρίς μεγάλες τομές, προσφέροντας γρήγορη ανάρρωση και ελάχιστο πόνο.

Κάντε το όνειρο της μητρότητας πραγματικότητα με IVF εξωσωματική γονιμοποίηση!

Η IVF εξωσωματική γονιμοποίηση (IVF – In Vitro Fertilization) είναι η πιο συνηθισμένη μέθοδος ιατρικά υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, ιδανική για ζευγάρια που ονειρεύονται να κρατήσουν στην αγκαλιά τους το δικό τους παιδί.

Πού μπορεί να οφείλεται ο πόνος στη μέση;

Η δισκοκήλη, γνωστή και ως κήλη μεσοσπονδύλιου δίσκου, είναι μια συχνή πάθηση όπου ο μεσοσπονδύλιος δίσκος, δηλαδή το ελαστικό «μαξιλάρι» μεταξύ των σπονδύλων, εκτοπίζεται ή εκφυλίζεται, πιέζοντας νεύρα ή τον νωτιαίο μυελό