• paulou_dontia
  • venchi
  • raxati
  • vlachos_apofraxeis
  • pmtp
  • chrysallida_new
  • little_bees
  • lampros_odontiatros
  • kargas
  • syntrivani
  • ispecs
  • jason cafe
  • 3pigs
  • booze
  • stamatiou_apofraxeis
  • chrisalida
  • skoumis_metaforiki
  • titans_ Ju_Jitsu_Club
  • anagnostou
  • goudis
  • Ηλεκτρικά Φασόης
  • enso_tatoo
  • artina bakery
  • psinokaimetho
  • moutrakia.kids.tv
  • kids_party
  • Iraklis_Tsims
  • dimi_fashion
  • petshopcorner

Ο Κώστας Κονδύλης θα ξαναζήσει ανάμεσα μας με ένα βιβλίο έκπληξη.

Αρθρογραφία 20 Οκτωβρίου 2016

Την είδηση την διαβάσαμε στο facebook και στην ομάδα οι ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΟΝΔΥΛΗ, με ανάρτηση της συζύγου του Στέλλας Μήτσιου.

 

 

Προβλήθηκε 1494 φορές

6ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Συγγραφής και Ερμηνείας Πρωτότυπων Μονολόγων επί Σκηνής

Η Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος, ως γνωστόν, καθιέρωσε τον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Συγγραφής και Ερμηνείας Πρωτότυπων Μονολόγων επί Σκηνής ως ετήσια πανελλήνια πολιτιστική εκδήλωση εξ ου και προκηρύσσει τον έκτο (6ο) προσκαλώντας τους θιασώτες του ιδιαίτερου αυτού θεατρικού είδους, από όλη την Επικράτεια αλλά και το εξωτερικό, να προσέλθουν και να παρουσιάσουν το έργο τους στον 6ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Συγγραφής και Ερμηνείας Πρωτότυπων Μονολόγων επί Σκηνής.

Νέα συνεργασία της Γιούλης Ηλιοπούλου με τα Village Cinemas – Η αυλαία ανοίγει με τον ''Όλιβερ Τουίστ''

Η συνεργασία αυτή εγκαινιάζει ένα μεγάλο θεατρικό φεστιβάλ ελληνικής και παγκόσμιας λογοτεχνίας, με παραγωγές που απευθύνονται σε παιδιά, εφήβους, σχολεία αλλά και ολόκληρη την οικογένεια.