Γιακουμάτος στο NStv : Έτοιμη για νίκη και αυτοδυναμία η Νέα Δημοκρατία

Στα πέριξ 22 Οκτωβρίου 2016

Γράφει η Εριέλλα Χρυσού

Η Δημοτική Τοπική Οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας στη Νέα Σμύρνη οργάνωσε πολιτική συζήτηση με τη συμμετοχή του Βουλευτή και πρώην Υπουργού Γεράσιμου Γιακουμάτου.

Ο πρώην Υπουργός στο χαιρετισμό του μίλησε θερμά για την πόλη της Νέας Σμύρνης, ήταν ιδιαίτερα ενωτικός και κατέκρινε δριμύτατα τις πολιτικές πρακτικές της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

Μιλώντας στην κάμερα της διαδικτυακής τηλεόρασης της πόλης www.nstv.gr,(πατήστε εδώ) τόνισε πως «ο δήμος της Νέας Σμύρνης είναι από τους πιο ισχυρούς που έχουμε στην Αττική».

Για την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, δήλωσε πως «μεγαλύτερη ζημιά δεν θα μπορούσε να έχει γίνει», συμπληρώνοντας πως «ο Έλληνας είναι εξαντλημένος πολιτικά, οικονομικά και κοινωνικά» και παραλλήλισε πολλές από τις συνθήκες της καθημερινής διαβίωσης με «κατοχή».

Κλείνοντας, θεώρησε τη Νέα Δημοκρατία έτοιμη όχι μόνο να κερδίσει τις εκλογές, αλλά να πετύχει και αυτοδυναμία, δηλώνοντας πως η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ «πρέπει να κάνει εκλογές εχτές».

 

Προβλήθηκε 925 φορές

Θανατηφόρο τροχαίο στη Λεωφόρο Ποσειδώνος: Νεκρή δημοτική υπάλληλος σε σύγκρουση απορριμματοφόρου με ταξί

Ο 23χρονος οδηγός ταξί φαίνεται ότι προσπάθησε να κάνει προσπέραση και έπεσε με μεγάλη ταχύτητα πάνω στο απορριμματοφόρο, στο πίσω μέρος του οποίου βρισκόταν η άτυχη γυναίκα

Τροχαίο στην Ποσειδώνος: Είχαν συγκρουστεί με άλλη μηχανή πριν σκοτωθούν - Η σοκαριστική περιγραφή για την διπλή τραγωδία στην άσφαλτο

Ακόμη μία τραγωδία γράφτηκε στην άσφαλτο το βράδυ της Τρίτης (3/6/25) με δύο ανθρώπους να χάνουν τη ζωή τους, σε τροχαίο με μηχανή στη λεωφόρο Ποσειδώνος.