Σύμφωνα με πληροφορίες μας, επίκειται επίσκεψη του Προέδρου του Ποταμιού κ.Σταύρου Θεοδωράκη στην Ηλιούπολη.

 

 Προσκεκλημένος του Δημάρχου Ηλιούπολης , ο κ. Θεοδωράκης θα ενημερωθεί από τον κ. Δήμαρχο για τα θέματα που απασχολούν την Ηλιούπολη και προφανώς θα του ζητηθεί η συμπαράστασή του στην επίλυσή τους.

 

Η επίσκεψη του κ. Θεοδωράκη στην Πόλη μας είναι μια καλή ευκαιρία να του ζητηθεί η παρέμβασή του στην υπόθεση της προστασίας της Δημόσιας Περιουσίας, ένα σημαντικό θέμα για την Ηλιούπολη.

 

Να σημειωθεί πως για υπεράσπιση των σφετεριστών της Δημόσιας περιουσίας, διαχρονικά, σπεύδουν σημαντικές προσωπικότητες της Χώρας μας. Με το αζημίωτο ίσως αλλά στρέφονται!!

 

Μετά τον, θανόντα, Συνταγματολόγο Δημήτρη Τσάτσο που υπερασπιζόντανε του Σφετεριστές, πρόσφατα προσήλθε ως μάρτυρας υπεράσπισής τους ο επίσης διακεκριμένος καθηγητής κ. Νίκος Αλιβιζάτος.

 

Η περίπτωση Αλιβιζάτου έχει ιδιαίτερη πολιτική σημασία για την Ηλιούπολη καθότι ο κ. Αλιβιζάτος διεκδίκησε την Προεδρία της Ελληνικής Δημοκρατίας με πρόταση του κ. Σταύρου Θεοδωράκη στην οποία προσέτρεξε τότε και το ΠΑΣΟΚ της Γεννηματά.

 

Στην, πολιτικής σημασίας, συνάντηση στο Δημαρχείο θα συνευρεθούν οι κ.κ. Βαλλασόπουλος και Σταύρος Θεοδωράκης , γνωστός παράγοντας του ΠΑΣΟΚ ο φιλοξενών Δήμαρχος και αρχηγός του «Ποταμιού» ο φιλοξενούμενος.

 

«Αμφότεροι και οι δύο» υποστηρικτές του κ. Νικόλαου Αλιβιζάτου για την Προεδρία της Δημοκρατίας κόντρα στον εκλεγέντα σημερινό Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο, πρόταση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ –ΑΝΕΛ!

 

Οι δύο άνδρες λοιπόν, στις συζητήσεις που θα έχουν, οφείλουν να διαμορφώσουν κοινή θέση για την αντιμετώπιση της, υπέρ των σφετεριστών, παρουσίας του κ. Αλιβιζάτου.

 

Η παρουσία του κ. Αλιβιζάτου στην δίκη ως μάρτυρα υπεράσπισης των κληρονόμων Νάστου εμπεριέχει ιδιαίτερη βαρύτητα για την έκβαση της δίκης όταν μάλιστα ο κ. Αλιβιζάτος εμφανίστηκε ως ξεχωριστή υποψηφιότητα για την Προεδρία της Δημοκρατίας που μάλιστα σηματοδοτούσε τα όσα τότε ευαγγελιζότανε ο κ. Θεοδωράκης.

 

  Να λοιπόν, «πεδίον λαμπρόν» να σφυρηλατηθεί η επιδιωκόμενη συνεργασία ΠΑΣΟΚ – Συμπαράταξη και Ποταμιού!

Με ενδιαφέρον θα ενημερωθούμε για το θέμα και θα σας κρατήσουμε ενήμερους!!

 

 

Το Μάτι Πίσω από την Πλάτη!

 

 22.10.2016

 

 

Υ.Γ. Φαίνεται πως περάσανε «ανεπιστρεπτί» οι εποχές που η παρουσία κάποιων «ονομάτων» όπως ο Δημήτρης Τσάτσος υπέρ των σφετεριστών προκαλούσε θύελλα αντιδράσεων και διαμαρτυριών.

 

Άλλοι άνθρωποι , άλλες εποχές!

 

Σήμερα ο Δήμος «εντέλλεται» να παραδώσει τους Φακέλους της υπόθεσης σφετερισμού της Δημόσιας περιουσίας σε εκπροσώπους του Υπερταμείου!

 

 

Προβλήθηκε 1015 φορές