Το Δίκτυο Ελεύθερων Φαντάρων «Σπάρτακος» καταγγέλλει την ιδιωτικοποίηση ΚΨΜ με σκοπό τη δημιουργία internet cafe στο Κέντρο Εκπαιδεύσεως Εφοδιασμού - Μεταφορών Σπάρτης.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση το ΚΕΕΜ Σπάρτης - Γυθείου θα διενεργήσει επαναληπτικό πρόχειρο πλειοδοτικό διαγωνισμό για την ανάδειξη εργολάβου εγκατάστασης είκοσι πέντε έως σαράντα ηλεκτρονικών υπολογιστών, για τη δημιουργία Internet Center στο χώρο του ΚΨΜ.

Το Δίκτυο υπογραμμίζει ότι πρόκειται για δεύτερη ιδιωτικοποίηση Κέντρου Ψυχαγωγικής Μονάδας, μετά την ιδιωτικοποίηση των ΚΨΜ στο ΚΕΝ Θήβας, που είχε σαν αποτέλεσμα να απογειωθούν οι τιμές των προϊόντων.

Το ΓΕΣ και ο διοικητής επεκτείνουν τα επιχειρηματικά τους σχέδια. Πουλάνε καλοσύνη και ενδιαφέρον για τους νεοσύλλεκτους φαντάρους, αλλά για το μόνο που νοιάζονται είναι το πώς θα προχωρήσει η ιδιωτικοποίηση κερδοφόρων τομέων των Ενόπλων Δυνάμεων. Η οικονομική εκμετάλλευση του Φαντάρου βαθαίνει.

Ο νέος τρόπος που σκέφτηκαν για να μας τα πάρουν και το ελάχιστο χαρτζιλίκι είναι να φτιάξουν ιδιωτικό INTERNET CENTER στο χώρο του ΚΨΜ του ΚΕΕΜ! Ουσιαστικά προχωρούν στην ιδιωτικοποίηση των ΚΨΜ σε δεύτερο ΚΕΝ, μετά απ΄ αυτό που λειτουργεί στο ΚΕΝ Θήβας, το οποίο προεκλογικά είχαν υποσχεθεί να κλείσουν!

Την αρχή την έκανε το δίδυμο Αβραμόπουλου-Δαβάκη που ιδιωτικοποίησαν τα ΚΨΜ στο ΚΕΝ Θήβας, απογειώνοντας τις τιμές των προϊόντων. Για να ακολουθήσει το δίδυμο Καμμένου-Βίτσα, όταν στο ΚΕΝ Άρτας, στην αναφορά έβγαλε τον πωλητή Ιδιωτικής εταιρείας Κινητής Τηλεφωνίας για να μας πείσει να τους προτιμήσουμε.

Ο νεοφιλευθερισμός περνά και πάλι τις πύλες των μονάδων. Πάντα για το καλό μας.

Αυτός είναι ο Στρατός τους, το Κράτος και η Ανάπτυξη τους. Η ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΜΑΣ!

Εμείς απαιτούμε να σταματήσουν τώρα. Να αναλάβει το ΓΕΣ την παροχή δωρεάν ίντερνετ στους στρατευμένους.

www.efsyn.gr 

Προβλήθηκε 625 φορές
Πέθανε ο εφοπλιστής Ιάκωβος Τσούνης που δώρισε όλη την περιουσία του στις Ένοπλες Δυνάμεις

Ο εφοπλιστής, Ιάκωβος Τσούνης, που πρόσφατα δώρισε όλη του την περιουσία στις Ένοπλες Δυνάμεις, απεβίωσε στις 15.30 στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών (ΓΣΝΑ) όπου νοσηλευόταν.

Αυτά είναι τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης που λήστευε ηλικιωμένους στην Αττική

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες πέντε ατόμων, κατηγορούμενων ως μελών εγκληματικής οργάνωσης που προέβαινε συστηματικά σε ληστείες και διακεκριμένες κλοπές από οικίες ηλικιωμένων ατόμων στα Μεσόγεια Αττικής...

Κορονοϊός: Επιπλέον μέτρα στον οικισμό Ρομά στο Νομισματοκοπείο

Ύστερα από έκτακτη σύσκεψη στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Πολιτικής Προστασίας, με εντολή του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκου Χαρδαλιά, και απόφαση του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, Βασίλειου Παπαγεωργίου, κατόπιν εισήγησης και σύμφωνης γνώμης του Δημάρχου Χαλανδρίου, Συμεών Ρούσσου, αποφασίστηκε η κήρυξη του οικισμού Ρομά Νομισματοκοπείου σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης από σήμερα έως και την Δευτέρα 19 Απριλίου στις 6 π.μ.