Θυμάστε τα video με την επίθεση σε κοπέλα από συμμαθήτρια της στην Κύπρο;

Το ρεπορτάζ τότε έγραφε: "Θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε 16χρονη μαθήτρια από συμμαθήτριά της στο σχολείο.

O λόγος σύμφωνα με πληροφορίες ήταν ένα μήνυμα που είχε στείλει το «θύμα» στον φίλο της.

Τα υπόλοιπα παιδιά που βρίσκονται στην αυλή του σχολείου, αντί να συνετίσουν τις μαθήτριες γελούσαν αδιάφορα, ενώ κάποια από τα κορίτσια βοήθησαν τη θύτη να «στο έργο της».

Ο καβγάς συνεχίστηκε και έξω από το σχολείο στη στάση του λεωφορείου, όπου η άτυχη μαθήτρια δέχτηκε νέα άγρια επίθεση."

Τώρα ήρθε και η απάντηση μέσω facebook της αμετανόητης κοπέλας που βιαιοπράγησε, ανεβάζοντας και την γυμνή φωτογραφία, που έγινε η αιτία για τον ξυλοδαρμό.

Τα συμπεράσματα δικά σας.

"Καλησπέρα σας καταρχήν με όλα αυτά που γράφετε στό Facebook το μόνο πού κάνετε είναι να με ανεβάζετε κι άλλο σαν προσωπικότητα γιατι όσο κράζετε με ανεβάζετε, ήδη μου έχουν γίνει δύο μεγάλες προτάσεις από τηλεοπτικά μέσα με χρηματική αμοιβή οπότε συνεχίστε να με ανεβάζετε και να με κακολογείτε. θα βγάλω αρκέτα χρήματα από εσάς. όσο για τήν ερώτηση αν μετάνιωσα για αυτό που έκανα απαντάω ΟΧΙ ! και ξέρετε γιατί? γιάτι ήταν η μεγαλύτερη απόλαυση της ζωής μου.

Ας μάθει λοιπόν το κάθε τσουλάκι να μήν στέλνει φωτογραφίες σε αγόρια που είναι σε σχέση γιατί θα παθαίνουν το ίδιο όπως έπαθε και η φίλη μας !

Ερώτηση τι έγινε στο τμήμα?

Δεν θέλω να απαντήσω σε αυτήν την ερώτηση

Ερώτηση τι είπαν οι γονείς σου?

Τίποτα και οτι καλά της έκανα γιατί της ΑΞΙΖΕ ! και αν έχει τα κότσια ας το ξανά κάνει θα περάσει καλά αλλα αυτήν την φορά θα την στείλω στην ενταντική

Και τον Χρήστο μήν τόν πιάνετε στο ΣΤΟΜΑ ΣΑΣ ΖΩΑ .. γιατί δεν είστε ούτε μια τρίχα απ' τό πουλί του !"

Προβλήθηκε 1918 φορές
Στις 15 Ιουνίου ανοίγουν τα γυμναστήρια, στις 29 οι κατασκηνώσεις - Ξανά μουσική και αλκοόλ στις παραλίες

Ο Νίκος Παπαθανάσης ανακοίνωσε τη νέα άρση μέτρων. 1η Ιουλίου ξεκινούν παραστάσεις και συναυλίες. Δεν ανοίγουν ακόμα σχολικά κυλικεία, ΚΑΠΗ, κλειστοί κινηματογράφοι και ντισκοτέκ.

Χαλαρώνουν τα μέτρα και στις εκκλησίες, αυξάνεται το όριο των πιστών.

Το όριο των 50 ατόμων για τις πολύ μεγάλες εκκλησίες αλλάζει και από τις 6 Ιουνίο και έως 9/7/2020 θα επιτρέπονται 100 πιστοί εντός των εκκλησιών ενώ περισσότεροι θα είναι και οι πιστοί που θα μπορούν να εκκλησιάζονται εντός του ναού αφού αλλάζει το όριο εισόδου ατόμων ανα τ.μ από ένα άτομο στα 10 τ.μ σε ένα άτομο στα 5 τ.μ

«Ηχηρό «ΟΧΙ» μαθητών και φορέων στο σχολικό και διαδικτυακό εκφοβισμό»

Για 7η συνεχόμενη χρονιά, έλαβε χώρα ο ψηφιακός σχολικός διαγωνισμός «Λέμε Όχι στον σχολικό και διαδικτυακό εκφοβισμό», με πολυάριθμες συμμετοχές σχολείων και μαθητικών κοινοτήτων ανά την ελληνική Επικράτεια.