Παραλύουν τα νοσοκομεία της Αττικής την Δευτέρα

Υγεία 13 Νοεμβρίου 2016

Παναττική στάση εργασίας θα πραγματοποιήσουν από τις 11:00 έως τις 15:00 της Δευτέρας, οι νοσοκομειακοί γιατροί. Επίσης, για τις 12:30 έχει προγραμματιστεί συγκέντρωση στο υπουργείο Υγείας.

Οι γιατροί ζητούν προσλήψεις μόνιμου προσωπικού πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης με επίσπευση των διαδικασιών. Επίσης, θέλουν να μη γίνει καμία απόλυση επικουρικού γιατρού και να απορροφηθούν και αυτοί που είναι στη λίστα. 

 

www.notiosxtypos.gr

Προβλήθηκε 770 φορές

''Ksou ksou'': Η δωρεάν εφαρμογή για κουνούπια και κατσαρίδες - Πώς την κατεβάζουμε στο κινητό

Με το πάτημα ενός κουμπιού απλά ενεργοποιείται από το ηχείο της κινητής συσκευής ένα αρχείο ήχου που δεν μπορεί να το αντιληφθεί το ανθρώπινο αυτί εξαιτίας των ιδιαίτερων συχνοτήτων

Ενημέρωση από το Δήμο Ηλιούπολης σχετικά με τα κρούσματα στρεπτόκοκκου

Σύμφωνα με τελευταία ενημέρωση του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας(Ε.Ο.Δ.Υ.) παρατηρείται τον τελευταίο χρονικό διάστημα αλυσιδωτό κλείσιμο σχολικών μονάδων λόγω κρουσμάτων στρεπτοκοκκικής λοίμωξης από πυογόνο στρεπτόκοκκο σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας.

74η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ: Ο ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ!

Η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Ηλιούπολης προσηλωμένη με συνέπεια στο κοινωνικό της έργο, διοργανώνει την 74η Εθελοντική Αιμοδοσία σε συνεργασία με το Κέντρο Αιμοδοσίας του Περιφερειακού Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών «Γεώργιος Γεννηματάς» και το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου μας.