Ένα απαράδεκτο όσο και αισχρό πανό σηκώθηκε από Έλληνες οπαδούς, στον αγώνα μεταξύ Ελλάδας και Βοσνίας στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Το πανό που παραπέμπει ευθέως σε συγκεκριμένο πολιτικό χώρο θιασωτών της σφαγής της Σρεμπρένιτσα είχε ένα μήνυμα ακριβώς γι αυτή τη γενοκτονία.

Το πανό που σηκώθηκε έγραφε στα σέρβικα «Noz, zica, Srebrenica» που στα ελληνικά μεταφράζεται ως “μαχαίρι, σύρμα, Σρεμπρένιτσα” και όπως μπορείτε να αντιληφθείτε, αναφέρεται σε ένα από τα εγκλήματα πολέμου για τα οποία Σέρβοι και Σερβοβόσνιοι δικάζονται ακόμη και σήμερα στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης.

Πρόκειται για μια σφαγή τα θύματα της οποίας υπολογίζονται από πολλούς ακόμη και στις 8.000.

Το θέμα μάλιστα ανέδειξε μέσω twitter και η ίδια η Ομοσπονδία της Βοσνίας, κάτι βέβαια που είναι πολύ πιθανό να επιφέρει βαριά τιμωρία της Ελληνικής Ομοσπονδίας.

Δείτε τον άτυχο Βόσνιο οπαδό, ο οποίος δέχθηκε επίθεση από Έλληνες οπαδούς έξω από το "Γ. Καραϊσκάκης", λίγες ώρες πριν την έναρξη του αγώνα ανάμεσα στην Ελλάδα και τη Βοσνία.

Ο Βόσνιος οπαδός έχει χτυπήσει στο κεφάλι και στο πρόσωπο. Όπως υποστηρίζουν τα βοσνιακά Μέσα, πριν την επίθεση οι Έλληνες οπαδοί φώναζαν "Το Κόσοβο είναι Σερβία".

Τι δουλειά έχει η Βοσνία με το Κόσοβο (που και να είχε τέτοιες πράξεις δεν έχουν καμία δικαιολογία) μόνο έλληνας ούγκανος θα έβρισκε!

ΝΤΡΟΠΗ!


Πηγή: http://anemosantistasis.blogspot.com + newsit.gr

 

Προβλήθηκε 1436 φορές
Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 08-05-2024

ΑΤΤΙΚΗ - Καιρός: Αραιές νεφώσεις, οι οποίες από το βράδυ θα πυκνώσουν. - Ανεμοι: Νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. - Θερμοκρασία: Από 15 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 07-05-2024

ΑΤΤΙΚΗ - Καιρός: Γενικά αίθριος με αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα. - Ανεμοι: Μεταβλητοί 2 με 4 και το απόγευμα νότιοι νοτιοδυτικοί 4 μποφόρ. - Θερμοκρασία: Από 14 έως 27 με 28 βαθμούς Κελσίου.

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ

ΑΤΤΙΚΗ - Καιρός: Γενικά αίθριος. - Ανεμοι: Μεταβλητοί 2 έως 4 και στα ανατολικά πρόσκαιρα τις πρωινές ώρες από βόρειες διευθύνσεις έως 5 μποφόρ. - Θερμοκρασία: Από 13 έως 25 βαθμούς Κελσίου.