Αύριο, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα δοθούν στη δημοσιότητα τα νέα τέλη κυκλοφορίας, καθώς και ο τρόπος κατανομής του επιδόματος θέρμανσης.

Για τα τέλη κυκλοφορίας οι πληροφορίες αναφέρουν ότι γίνεται προσπάθεια να βρεθεί τρόπος να μειωθούν τα τέλη κυκλοφορίας για τα μεγάλα κυβισμού (πάνω 2.000 κυβικά) αυτοκίνητα που κυκλοφόρησαν πριν από το 2.000.

Η προσπάθεια έγκειται στην εφαρμογή του μέτρου χωρίς, όμως, να μειωθούν τα έσοδα τα οποία υπολογίζονται σε 1,1 δισ. ευρώ.

Αν αυτό δεν καταστεί εφικτό, τότε τα τέλη κυκλοφορίας θα είναι ίδια με τα φετινά.

Οσον αφορά στο επίδομα θέρμανσης, οι πληροφορίες αναφέρουν, ότι καταβάλλεται προσπάθεια να γίνει μία διάκριση και ανακατανομή συνεπώς ανάμεσα στις ορεινές και τις πεδινές περιοχές, ούτως έστω οι κάτοικοι των ορεινών που καταναλώνουν περισσότερο πετρέλαιο να ενισχυθούν περισσότερο από εκείνους των πεδινών.

Αν επιλυθούν τα τεχνικά προβλήματα που υπάρχουν, θα γίνει η ανακατανομή. Αν όχι τότε θα ισχύσει το περσινό σύστημα.

Θανάσης Λυρτσογιάννης (www.newsit.gr)

Προβλήθηκε 3711 φορές
Σκιές πάνω από το ''Ελληνικό''

Ενώ κυβέρνηση και «εθνικός επενδυτής» βεβαιώνουν ότι η οριστική μεταβίβαση είναι θέμα ημερών, τις εσωτερικές δυστοκίες της επένδυσης αποκαλύπτουν η παράκαμψη της αναβλητικής αίρεσης για το καζίνο, το εσωτερικό παζάρι στην κοινοπραξία Mohegan-ΓΕΚ, αλλά και η επαναδιαπραγμάτευση Lamda-τραπεζών για τη χρηματοδότηση του έργου.

Στέφανος Τσιτσιπάς: Πέθανε η γιαγιά του 5 λεπτά πριν τον τελικό του Roland Garros

Ένα συγκλονιστικό γεγονός αποκάλυψε ο Στέφανος Τσιτσιπάς λίγες ώρες από την κορυφαία (έως την επόμενη) στιγμή της καριέρας του. Λίγα λεπτά πριν μπει στο γήπεδο για τον τελικό του Roland Garros, έφυγε από τη ζωή η γιαγιά του

Στάση εργασίας και συλλαλητήριο στις 16 Ιουνίου από την ΑΔΕΔΥ

Τη συνέχιση των κινητοποιήσεων με παλλαϊκό συλλαλητήριο την Τετάρτη, 16 Ιουνίου 2021, στις 16:00, μαζί με το Εργατικό Κέντρο της Αθήνας, αποφάσισε η Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ, αντιδρώντας στο εργασιακό νομοσχέδιο.