Την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου το 20ο Δημοτικό σχολείο Ηλιούπολης, κλήθηκε να παρουσιάσει το project "Healthy Places - Healthy Children" σε συνάντηση εργασίας του Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων στο Δημαρχείο Αμαρουσίου.

Το συγκεκριμένο project προηγουμένως συμμετείχε στον εορτασμό για την πιλοτική του εφαρμογή στο Belfast της Βόρειας Ιρλανδίας (http://www.belfasthealthycities.com/news/childrens-voices-childrens-places-event-20-june-2016).

Την αντιπροσωπεία αποτελούσαν οι μαθήτριες της Έκτης τάξης Χρύσα Λασιθιωτάκη και Ιωάννα Καλλάρα οι οποίες παρουσίασαν το βίντεο που ακολουθεί και η εκπαιδευτικός αγγλικής γλώσσας κα Γεωργοπούλου Κατερίνα με την παρουσίαση που μπορείτε να δείτε εδώ.  

Προβλήθηκε 1139 φορές

Ηλιούπολη: Οκτώ μήνες με αναστολή στον οδοντοτεχνίτη που παρίστανε τον οδοντίατρο

Το πραγματικό επάγγελμα του ήταν οδοντοτεχνίτης, ωστόσο είχε ανοίξει παράνομα οδοντιατρείο και εργαζόταν ως οδοντίατρος κάτι που ο άτυχος ασθενής δεν γνώριζε, όταν τον επισκέφθηκε για πρώτη φορά.

Μέλος του ιστορικού Φιλολογικού Συλλόγου Παρνασσός ο αρχιμανδρίτης Σεραφείμ Δημητρίου

Την Τρίτη 16 Απριλίου 2024, πραγματοποιήθηκε στην κεντρική αίθουσα εκδηλώσεων του μεγάρου του Φιλολογικού Συλλόγου «Παρνασσός», η τελετή υποδοχής Επιτίμων, Τακτικών και Αντεπιστελλόντων μελών.