Το Κέντρο Μέριμνας Οικογένειας και Παιδιού, σας προσκαλεί στην παρουσίαση του διαδικτυακού προγράμματος πρόληψης και αντιμετώπισης του εκφοβισμού «Ζήσε Χωρίς Εκφοβισμό» και της ανανεωμένης ηλεκτρονικής του πλατφόρμας www.livewithoutbullying.com.

 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Θεσσαλονίκης, την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016, στις 06:00 μ.μ, στην Αίθουσα «Μ. Αναγνωστάκης» του Δημαρχιακού Μεγάρου Θεσσαλονίκης.

 

Το πρόγραμμα «Ζήσε Χωρίς Εκφοβισμό» αποτελεί μία πρωτοβουλία του ΚΜΟΠ και υλοποιείται από τον Ιανουάριο του 2016 σε συνεργασία με τη Μονάδα Εφηβικής Υγείας, Β’ Παιδιατρικής Κλινικής Πανεπιστημίου Αθηνών, του Γενικού Νοσοκομείου Παίδων Αθηνών Π.&Α. Κυριακού και με το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα «Enable – ΕνΔυναμώνω», ενώ από το Μάρτιο του 2016 έχει υπογραφεί σύμφωνο συνεργασίας με το Υπουργείο Παιδείας.

Το πρόγραμμα αποσκοπεί στην πρόληψη και αντιμετώπιση περιστατικών ενδοσχολικού και διαδικτυακού εκφοβισμού και υλοποιείται μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας www.livewithoutbullying.com.

 

Μέσα από την ηλεκτρονική πλατφόρμα παιδιά 10 έως 18 ετών και ενήλικοι, γονείς και εκπαιδευτικοί, που επηρεάζονται από το φαινόμενο του εκφοβισμού έχουν τη δυνατότητα να λάβουν ανώνυμα και δωρεάν υπηρεσίες συμβουλευτικής και πληροφόρησης προσαρμοσμένες στις ιδιαίτερες ανάγκες τους.

 

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.

 

Για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση ή πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε στο 2310 – 534322. 

 

χορηγός επικοινωνίας: Ηλιούπολη για όλους (www.ilioupoligiaolous.gr) 

Προβλήθηκε 878 φορές
Ο καιρός την Τρίτη 21.05.2024

ΑΤΤΙΚΗ - Καιρός: Γενικά αίθριος με αραιές νεφώσεις. Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ, τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες από νότιες διευθύνσεις με την ίδια ένταση. - Θερμοκρασία: Από 19 έως 33 βαθμούς Κελσίου. Στα παραθαλάσσια η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 20-05-2024

ΑΤΤΙΚΗ - Καιρός: Γενικά αίθριος με αραιές νεφώσεις. - Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και στα ανατολικά βορειοανατολικοί - Θερμοκρασία: Από 18 έως 31 βαθμούς Κελσίου.