«Ο Κόσμος αλλάζει από το παράδειγμα πού δίνεις, όχι από την άποψη πού έχεις» -Paulo Coelhio

O μικρός Κωνσταντίνος Μαλλής ,μόλις δύο ετών, συνεχίζει να αγωνίζεται στο νοσοκομείο «Ελπίδα» για να ξεπεράσει το εμπόδιο πού τού έβαλε στη ζωή η λευχαιμία.


Από τον περασμένο Μάιο που διαγνώσθηκε με την νόσο ένας μεγάλος κύκλος αλληλεγγύης στηρίζει την οικογένειά του, η οποία αδυνατεί λόγω ανεργίας να αντιμετωπίσει τις έκτακτες συνθήκες που διαμορφώθηκαν.

Μετακόμισαν από την Ακράτα, όπου μόνιμα διαμένουν, στην Αθήνα για την απαραίτητη νοσηλεία στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ» πού παρέχει δωρεάν την ιατρική και φαρμακευτική υποστήριξη τού παιδιού, όπως και την παραμονή του σε δωμάτιο για όσο διάστημα διαρκέσει η αγωγή.

Η βελτιωμένη εικόνα και η θετική εξέλιξη της υγείας τού μικρού Κωνσταντίνου (πού προκύπτουν από την τακτική ιατρική παρακολούθηση) μέχρι πριν από λίγες μέρες, δικαίωναν αισιόδοξα την αρχική εκδοχή της εξόδου από το νοσοκομείο στα τέλη τού Νοέμβρη.

Μια υποτροπή όμως με εμπύρετη λοίμωξη, που ξεπεράσθηκε για την ώρα, παρατείνει την παραμονή τού μικρού Κωνσταντίνου στη μονάδα τουλάχιστον μέχρι το τέλος τού Δεκέμβρη και φυσικά τη συνέχεια χημειοθεραπειών, φαρμακευτικής αγωγής και εξετάσεων.

Συνεχίζουμε και εμείς την έκκλησή μας για βοήθεια στον μικρό Κωνσταντίνο α) για αίμα και αιμοπετάλια και β) για την οικονομική ενίσχυση της οικογένειας, η οποία απαλύνεται ως ένα σημείο με την προσφορά τού νοσοκομείου, όσον αφορά την νοσηλεία τού παιδιού, αλλά η καθημερινότητά της έχει να αντιμετωπίσει πολλές ακόμα βασικές ανάγκες επιβίωσης πού είναι κοινές παντού σε παρόμοιες περιπτώσεις.

Ο Κώστας δεν είναι μόνος του! Έχει δίπλα του όλους και όλες μας, ΕΜΕΙΣ είμαστε η αλυσίδα και το γρανάζι που θα κάνει να χαμογελάσει ξανά τόσο ο ίδιος με την αποκατάσταση της υγείας του, όσο και η Ανθρωπιά στην πράξη!

ΣΥΝΤΡΟΦΙΚΗ ΑΓΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΜΑΛΛΗ

Παπαδόπουλος Παναγιώτης (Κάϊν)
[email protected]

Για την επιστροφή της Χαμένης Ανθρωπιάς και τού Τέλους της Εποχής της Κτηνωδίας...

Αιμοδοσία νοσοκομείου παίδων «Αγία Σοφία», Γουδί, τηλ.2107452036 (πρωϊνές ώρες)
λογαριασμός είναι ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: GR32 0172 5290 0055 2906 5219 912 και δικαιούχος ο Γεώργιος Μαλλής του Κωνσταντίνου.
τηλ επικοινωνίας Γεώργιος Μαλλής 6945871709 

Προβλήθηκε 1625 φορές
Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10-05-2024

ΑΤΤΙΚΗ - Καιρός: Αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Βαθμιαία βελτίωση από το βράδυ. - Ανεμοι: Ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα ανατολικά 6 με 7 μποφόρ. - Θερμοκρασία: Από 14 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 08-05-2024

ΑΤΤΙΚΗ - Καιρός: Αραιές νεφώσεις, οι οποίες από το βράδυ θα πυκνώσουν. - Ανεμοι: Νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. - Θερμοκρασία: Από 15 έως 26 βαθμούς Κελσίου.