Μεταβολή του καιρού με βροχές και τοπικές καταιγίδες στο Ιόνιο, τα δυτικά ηπειρωτικά τμήματα και την Πελοπόννησο και βαθμιαία επέκταση των βροχών από το μεσημέρι και μετά στα υπόλοιπα ηπειρωτικά τμήματα (εξαιρουμένων των περιοχών της Ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης), του Δυτικού Αιγαίου και πιθανόν της Δυτικής Κρήτης περιμένουμε το Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2016.

Πιθανότητα για κατά τόπους ισχυρά φαινόμενα στο Κεντρικό Ιόνιο, τη Δυτική και Νότια Πελοπόννησο και τη Δυτική Στερεά.

Στις υπόλοιπες περιοχές νεφώσεις βαθμιαία αυξημένες, με κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις νυκτερινές και πρώτες πρωινές ώρες κυρίως στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά τμήματα.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 15 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 8 έως 16 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 10 έως 17 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα (στην Ήπειρο από 4 έως 15 βαθμούς), 15 έως 17 βαθμούς στις Κυκλάδες και έως τους 19 βαθμούς στην Κρήτη (στη Βόρεια Κρήτη τοπικά έως τους 20 βαθμούς), 8 έως 16 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και από 14 έως 18 βαθμούς στα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς και βαθμιαία στο Νοτιοδυτικό Αιγαίο από νοτιοανατολικές διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο από νοτιοανατολικές μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ.

Νεφώσεις βαθμιαία αυξημένες, με τοπικές βροχές τις βραδινές ώρες περιμένουμε το Σάββατο στην Αττική. Κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις νυκτερινές και πρώτες πρωινές ώρες, λόγω αυξημένης υγρασίας. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς.

Λίγες νεφώσεις βαθμιαία αυξημένες, με πιθανότητα βροχών τις βραδινές και νυκτερινές ώρες και κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις νυκτερινές και πρώτες πρωινές ώρες περιμένουμε το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 14 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς. 

http://www.tilegrafima.gr/

Προβλήθηκε 1099 φορές
Πέθανε ο Μιχάλης Χαραλαμπίδης: Ποιο ήταν το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ γνωστό ως ''Ιταλός''

Ο Μιχάλης Χαραλαμπίδης, μέλος της αντιστασιακής οργάνωσης ΠΑΚ που ίδρυσε το ΠΑΣΟΚ κατά της στρατιωτικής Χούντας, είχε γεννηθεί στην Αλεξανδρούπολη το 1951. Σπούδασε Πολιτικές και Οικονομικές Επιστήμες με μεταπτυχιακό στην Κοινωνιολογία.