Ισχυρή έκρηξη έγινε στις 09.20 στο κατάστημα everest στη συμβολή της Χέυδεν με την 3η Σεπτεμβρίου. Από την έκρηξη έχει προκληθεί φωτιά.

Στο σημείο έχουν σπεύσει είκοσι πυροσβέστες με οκτώ οχήματα. Στο υπόγειο του καταστήματος όπου υπάρχουν πληροφορίες για εργασίες εγκατάστασης φυσικού αερίου, υπήρχε η κουζίνα και το λογιστήριο του καταστήματος.

Ο μέχρι στιγμής απολογισμός κάνει λόγο για μια αγνοούμενη και πέντε τραυματίες με μια γυναίκα να είναι σοβαρά. Οι περισσότεροι τραυματίες έχουν μεταφερθεί στο Γεννηματάς και ένας από τους τραυματίες στο 401.

Σύμφωνα με όσα είπε αυτόπτης μάρτυρας στο newsit.gr υπάρχει μια αγνοούμενη που εργαζόταν στο υπόγειο όπου και έγινε η έκρηξη.

Οι έρευνες στο υπόγειο συνεχίζονται για να διαπιστωθεί εάν όντως κάποιος από τους εργαζόμενους βρίσκεται ακόμη εγκλωβισμένος στον χώρο όπου σημειώθηκε η έκρηξη.

Αυτόπτης μάρτυρας μίλησε στο ΣΚΑΙ και ανέφερε ότι ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε στο νοσοκομείο άτομα με αναπνευστικά προβλήματα.

Άλλος αυτόπτης μάρτυρας περιέγραψε πως βρισκόταν στο φανάρι την ώρα της έκρηξης. Έμοιαζε με κινηματογραφική ταινία, είπε, είδε ανθρώπους να τρέχουν. 

www.newsit.gr

Προβλήθηκε 1445 φορές
Ευρωεκλογές - Πλεύση Ελευθερίας: οι 33 υποψήφιοι.

Η Πλεύση Ελευθερίας ανακοίνωσε τους 33 υποψήφιους για τις ευρεωκλογές και ανάμεσά στους είναι ο τραγουδιστής Μπάμπης Στόκας, ο ηθοποιός Κωστής Σαββιδάκης, η παγκόσμια πρωταθλήτρια Κωπηλασίας Αννέτα Κυρίδου, ο ερευνητής Παναγιώτης Νόιφελτ και η δημοσιογράφος Βασιλική Πολύζου.