Γιατί οι διαφωνίες μας είναι πολιτικές και ΜΟΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ!!!

Μας χωρίζει η διαφορετική πολιτική προσέγγιση,  μας ενώνει το καλό της πόλης μας για τις επόμενες δεκαετίες!

- Θα γίνει η υπόγεια σήραγγα;

- Από που θα ξεκινάει και που θα καταλήγει;

- Θα είναι δυόροφη ή παράλληλη;

- Θα διέρχονται νταλίκες και φορτηγά από αυτήν;

- Εάν δεν διέρχονται ποια διαδρομή θα ακολουθούν με κατεύθυνση από και προς το παραλιακό μέτωπο, με τα νέα δεδομένα που θα έχουν διαμορφωθεί μετά τη σχεδιαζόμενη ανάπτυξη του και τις αυξημένες ανάγκες που θα υπάρξουν για τον καθημερινό ανεφοδιασμό του;

- Θα καταργηθεί η Αλίμου - Κατεχάκη που διχοτομεί την Ηλιούπολη;

- Υπάρχει Νόμος του Κράτους που την καταργεί και ποίος; (Δήλωση του Δημάρχου Ηλιούπολης στο Δημοτικό Συμβούλιο στις 10/11/2016).

- Εάν καταργηθεί η Αλίμου - Κατεχάκη, γιατί θα δαπανηθούν περισσότερα από 70.000,00 € για δύο (2) αστικές πεζογέφυρες σε δρόμο που υποτίθεται πως θα είναι ήπιας κυκλοφορίας;

- Δεν μπορούν αυτές να κατασκευαστούν σε άλλους επικίνδυνους και πολυσύχναστους δρόμους που υπάρχει πραγματική ανάγκη;

Ερωτήσεις που χρήζουν απαντήσεων σε μία ανοιχτή συνεδρίαση του Δημοτικού μας Συμβουλίου, για τους πολίτες της Ηλιούπολης με δικαίωμα απευθείας ερωτήσεων και γνώμης.

Δεν πρέπει να χαθεί ο πολύτιμος χρόνος, γιατί τώρα διαμορφώνονται οι τελικές αποφάσεις, πολύ φοβούμενος, για εμάς - χωρίς εμάς!

ΣΤΗΡΙΖΩ ανεπιφύλαχτα τις δεσμευτικές δηλώσεις του Δημάρχου Ηλιούπολης, που έχει κάνει και είμαι σίγουρος πως τις εννοεί, για την απομάκρυνση της Αλίμου - Κατεχάκη μέσα από την πόλη.

ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΖΩ την ολιγωρία, τη χαλάρωση, την παραπληροφόρηση ή την ελλιπή ενημέρωση των συμπολιτών μου.

ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ να καταργηθεί η λεωφόρος λαιμητόμος που για δεκαετίες διχοτομεί την πόλη μας, τις γειτονιές μας και την αγορά μας!

Κώστας Γ. Σεφτελής
Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος 

Προβλήθηκε 901 φορές

25 λόγοι για να ψηφιστεί ξανά ο Γ. Χατζηδάκης την Κυριακή 15 Οκτ 2023 (Άρθρο γνώμης του Θάνου Κατσώνη - Ειδικού Συνεργάτη του Δημάρχου, 2019-2022)

Μετά από τέσσερα χρόνια συνεργασίας, παραθέτω τους 25 σοβαρότερους από τους λόγους, για τους οποίους, κατά την άποψή μου, πρέπει να επανεκλεγεί στην αναμέτρηση της Κυριακής 15 Οκτωβρίου 2023, ο Γιώργος Χατζηδάκης, ως Δήμαρχος Ηλιούπολης...

''ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ Η ΑΝΑΓΚΗ ΜΙΑΣ ΘΕΣΜΙΚΑ ΙΣΧΥΡΗΣ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ'' - Ιωαννέτα (Ιωάννα) Δημουλή (Υποψήφια Περιφ. Σύμβουλος Κεντρικού Τομέα  Με τον Υποψήφιο Περιφερειάρχη Αττικής  Γιώργο Ιωακειμίδη)

Είναι πλέον πασιφανές ότι το ισχύον θεσμικό πλαίσιο που αφορά την Περιφέρεια, είναι ένα άκρως ασφυκτικό πλαίσιο και πλήρως στοχευμένο στην άμεση υποστήριξη και εφαρμογή των νεοφιλελεύθερων πολιτικών της κεντρικής κυβέρνησης, που αφορούν την τοπική αυτοδιοίκηση.