Ο μπασκετμπολίστας της ΑΕΚ Μάικλ Ντίξον εμπλέκεται σε θανατηφόρο τροχαίο

Διάφορα αλλά όχι αδιάφορα 02 Δεκεμβρίου 2016

Σε θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα εμπλέκεται ο Αμερικανός πλέι μέικερ της ΑΕΚ Μάικλ Ντίξον.

Το τροχαίο, σημειώθηκε λίγα λεπτά μετά τις στις επτά το πρωί στην περιοχή του Μενιδίου με θύμα έναν 64χρονο υπάλληλο καθαριότητας του Δήμου Αχαρνών. 

Σύμφωνα με την Τροχαία, ο 26χρονος εκινείτο επί της οδού Δημοσθένους στο Μενίδι παραβίασε κόκκινο σηματοδότη , στη διασταύρωση με την Αγίου Κωνσταντίνου και συγκρούστηκε με όχημα που οδηγούσε 57χρονη γυναίκα η οποία έχασε τον έλεγχο, παρέσυρε 64χρονο υπάλληλο καθαριότητας του Δήμου Αχαρνών και τον τραυμάτισε θανάσιμα.

Το περιστατικό το αναφέρει φίλος στο facebook που εκείνη την στιγμή βρισκόταν στο λεωφορείο γυρνώντας απο την βραδινή φύλαξη που είχε: 

"ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΙΆΡΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΌΤΗΤΑ ΗΤΑΝ !!!
ΣΉΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΉ ΜΠΡΟΣΤΆ ΜΑΣ ΈΓΙΝΕ ΤΡΑΚΆΡΙΣΜΑ ...ΑΝΑΓΚΆΣΤΗΚΑ ΕΠΕΙΔΉ Ο ΔΡΌΜΟΣ ΜΕ ΤΑ ΜΠΛΟΚΑΡΊΣΜΑΤΑ ΙΧ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΎΣΑΜΕ ΝΑ ΠΕΡΆΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΈΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΎΜΕ ΚΆΤΩ .ΣΤΟ ΣΗΜΕΊΟ ΑΤΥΧΉΜΑΤΟΣ ΒΡΙΣΚΌΤΑΝ ΈΝΑΣ ΥΠΆΛΛΗΛΟΣ ΤΟΎ ΔΗΜΟΥ ΠΕΣΜΈΝΟΣ ΚΑΤΩ ΜΕ ΠΡΗΣΜΈΝΟ ΠΡΌΣΩΠΟ ΣΤΑ ΑΊΜΑΤΑ ΑΝ ΚΑΙ ΕΊΧΕ ΑΝΑΠΝΟΈΣ ΕΓΏ ΚΑΙ ΆΛΛΟ ΈΝΑ ΠΑΙΔΊ ΠΡΟΣΠΑΘΟΎΣΑΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΑΤΆΜΕ ΑΚΊΝΗΤΟΣ ΓΙΑ ΠΟΛΎ ΏΡΑ ΜΈΧΡΙ ΝΑ ΦΤΆΣΕΙ ΤΟ ΑΣΘΕΝΟΦΌΡΟ ...

ΠΈΝΤΕ ΛΕΠΤΆ ΚΡΑΤΉΣΕ Η ΠΟΥΤΑΝΑ Η ΖΩΉ ΠΡΊΝ ΝΑ ΦΤΆΣΕΙ ΤΟ ΕΚΑΒ..

ΆΛΛΑ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΛΈΕΙ Η ΚΑΚΊΑ ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΊΛΤΟ.  ΈΤΣΙ ΆΚΟΥΣΑ ΟΤΙ ΤΟΝ ΛΈΓΑΝΕ !!!! ΚΑΛΌ ΠΑΡΆΔΕΙΣΟ ΦΊΛΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΓΧΩΡΈΣΕΙΣ !!!!"

Ο άτυχος υπάλληλος διεκομίσθη με ασθενοφόρο στο Θριάσιο νοσοκομείο όπου οι γιατροί διαπίστωσαν το θάνατο του ενώ ο Αμερικανός παίκτης και η οδηγός του δεύτερου οχήματος οδηγήθηκαν στην Τροχαία Νέας Ιωνίας όπου δίνουν κατάθεση μετά από δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους για τη συγκεκριμένη υπόθεση. 

Ο Ντίξον συνελήφθη από την αστυνομία, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες στο αίμα του βρέθηκε ποσότητα αλκοόλ άνω των επιτρεπτών ορίων.

 

Προβλήθηκε 2286 φορές