Αργά το βράδυ ολοκληρώθηκε επιχείρηση της Οικονομικής Αστυνομίας για την εξάρθρωση συμμορίας που παρήγαγε και διακινούσε αναβολικά για αθλητές σε γυμναστήρια, μέρος μάλιστα των οποίων εξήγαγε και στη Μεγάλη Βρετανία.

Ανάμεσα, μάλιστα, στους έντεκα συλληφθέντες ήταν και ένας αστυνομικός που υπηρετούσε στην διεύθυνση Αντιμετώπισης Αθλητικής Βίας της Ασφάλειας Αττικής ο οποίος φέρεται να γνώριζε την δράση του κυκλώματος και αγόραζε κι ο ίδιος.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών, οι αστυνομικοί εντόπισαν και «εργοστάσιο» παραγωγής αναβολικών, το οποίο στεγάζεται σε τριώροφο κτήριο στην περιοχή της νοτιοανατολικής Αττικής, απ' όπου γινόταν και η διακίνηση των σκευασμάτων.

Επίσης κατασχέθηκαν εκατοντάδες χιλιάδες αμπούλες με τεστοστερόνη και άλλες ουσίες, καθώς και περίπου 90.000 λίρες Αγγλίας.

Ο τζίρος του κυκλώματος υπολογίζεται σε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ, ενώ αρκετές ήταν οι «καβάτζες» όπου αποθήκευαν τα αναβολικά σε όλη την Αθήνα.

Ανακοινώσεις για την υπόθεση αναμένεται να γίνουν το μεσημέρι της Παρασκευής. 

https://www.efsyn.gr

Προβλήθηκε 1210 φορές
Μάτι: Έξι μόνο ένοχοι για την τραγωδία

Την απόφασή του επί της ενοχής των 21 κατηγορουμένων στη δίκη για τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι ανακοίνωσε πτο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας (29.04.24), έπειτα από μακρά ακροαματική διαδικασία.

Ο καιρός την Κυριακή 28 Απριλίου 2024

ΑΤΤΙΚΗ - Καιρός: Γενικά αίθριος.- Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στα ανατολικά έως 7 μποφόρ. - Θερμοκρασία: Από 13 έως 26 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά η μέγιστη 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.