AΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΠΟ 02/12/2016 ΕΠΙΣΤΟΛΗ TOY ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΙΩΤΗ ΠΑΤΕΡΑ κ. ΧΡΗΣΤΟΥ ΜΑΓΚΟΥΤΑ, ΑΠΟ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Κύριε Μαγκούτα,

Σε απάντηση του από 02/12/2016 έγγραφο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας, σας ενημερώνουμε ότι η Υπηρεσία μας σε συνεργασία με τις τοπικές αστυνομικές υπηρεσίες διαθέτει καθημερινά περιπολίες στο χώρο του Άλσους του Σκοπευτηρίου Καισαριανής για την αντιμετώπιση των παραβατικών - εγκληματικών πράξεων στις οποίες αναφέρεστε.

Από την ενεργηθείσα ερεύνα του Τ.Α. Καισαριανής εξιχνιάστηκαν έξι (6) υποθέσεις ληστειών που διαπράχθηκαν σε βάρος ανηλίκων το τελευταίο τετράμηνο και ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία δύο (2) εκ των δραστών, ο ένας (1) μάλιστα συνελήφθη.

Με τις προαναφερόμενες δράσεις θεωρούμε ότι το πρόβλημα θα ελεγχθεί ώστε το Άλσος του Σκοπευτηρίου να είναι ασφαλές για τους πολίτες.

Σε κάθε περίπτωση προσβλέπουμε στην συνεργασία σας.

Με εκτίμηση,
ΜΠΟΒΙΑΤΣΗ Ελένη
Υπαστυνόμος Α΄
Αναπλ. Τμηματάρχης
Τμ. Ειδικής Μεταχείρισης Ανηλίκων

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ Ο κ. ΜΑΓΚΟΥΤΑΣ ΣΤΙΣ 2 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016 στο Υπουργείο Προστασίας του Πολιτη. στο mail: [email protected]
ΥΠΟΨΗΝ: Νικόλαος Στεφάνου Τόσκας - Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη - Υποστράτηγος ε.α.
Δημήτριος Αναγνωστάκης - Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης
Ιωάννης Καπάκης - Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας
Τζανέτος Φιλιππάκος- Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας - Υπουργείο Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης

TO ΠΑΡΟΝ E-MAIL ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΘΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΩΘΕΝ ΠΑΡΑΛΗΠΤΕΣ

Aγαπητοί κύριοι καλημέρα,

θα παρακαλούσα πολύ όπως μ' ενημερώνατε για τα μέτρα που προγραμματίζετε να λάβετε για την ΕΞΑΛΕΙΨΗ της έξαρσης των κρουσμάτων παραβατικής συμπεριφοράς εις βάρος των μαθητών/ριων των σχολείων της Καισαριανής στον ευρύτερο χώρο χώρο του Σκοπευτηρίου.

Θα παρακαλούσα η όποια απάντησή σας να συνοδεύεται από συγκεκριμένες ενεργειες και χρονοδιάγραμμα.

Είμαι βέβαιος ότι σαν γονείς και εσείς κατανοείτε τις ανησυχίες μας για την κλιμάκωση των επιθέσεων οι οποίες λόγω της μη αντίδρασης των εντεταλμένων οργάνων της Πολιτείας έχουν γίνει καθημερινές και πιο βίαιες.

Είμαι επίσης βέβαιος ότι κατανοείτε ότι οποιαδήποτε επιδερμική / προσωρινή λύση και μη σύλληψη και παραδειγματική τιμωρία των υπευθύνων των παραβατικών πράξεων (μαχαιρώματα, ληστείες κ.λ.π) σας καθιστά συνυπεύθυνους σε περίπτωση συνέχισης του φαινομένου και πιθανώς ενός μη αντιστρέψιμου δυσάρεστου γεγονόντος (θανατος μαθητή κ.λ.π).

Εν αναμονή της απάντησής σας
Με εκτίμηση
Μαγκούτας Χρήστος

Υ.Γ: Θα παρακαλούσα όπως το παρόν e-mail ημερομηνίας 02/12/2016 με θέμα ''ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΜΑΘΗΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ ΣΤΟΝ ΕΥΡΥΤΕΡΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΣΚΟΠΕΥΤΗΡΙΟΥ'' να πρωτοκολληθεί εντός της ημέρας από τις αρμόδιες υπηρεσίες σας. Με επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματός μου.

http://www.omorfigeitonia.gr/
 

Προβλήθηκε 1347 φορές

Γλυφάδα: Είχε κακοποιήσει την 21χρονη και στο παρελθόν και είχε εμπλακεί σε τροχαίο με εγκατάλειψη μόλις την προηγούμενη ημέρα ο 29χρονος αυτόχειρας

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 29χρονος από τη Γλυφάδα, που έδωσε τέλος στη ζωή του, αφότου αστυνομικοί τον έπιασαν επ’ αυτοφώρω σε περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, ήταν σεσημασμένος για υποθέσεις κλοπών, ναρκωτικών αλλά και εμπλοκής σε τροχαίο με εγκατάλειψη.

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση αλληλέγγυα σε κάθε ανάγκη. Συνεργασία Δήμου Σπετσών και ΣΠΑΥ για την Υδροδότηση του νησιού

Ο Δήμος Ελληνικού Αργυρούπολης και ο Σύνδεσμος Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού ανταποκρίθηκαν θετικά στο αίτημα του Δήμου Σπετσών προκειμένου να βοηθηθεί η υδροδότηση του νησιού.