Ένοχο έκρινε το Μικτό Ορκωτό Κακουργιοδικείο Ηρακλείου έναν 46χρονο Ιρανό που κατηγορείτο για ασελγείς πράξεις εις βάρος μαθητριών του Γυμνασίου Αρχανών.

Το δικαστήριο έκρινε ένοχο τον 46χρονο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά συρροή, με ασελγείς χειρονομίες και όχι ασελγείς πράξεις, καταδικάζοντάς τον σε 19 χρόνια και 2 μήνες κάθειρξη, με τον κατηγορούνμενο να ξεσπάει σε κλάματα.

Ο κατηγορούμενος, εργαζόταν ως μηχανικός σε έργο του σχολείου ενώ στην καταγγελία προέβη μαθήτρια, η οποία υπήρξε θύμα του.

Ο κατηγορούμενος καλούσε τις μαθήτριες, στο χώρο της αποθήκης, με πρόσχημα να του παράσχουν βοήθεια στις εργασίες του και στη συνέχεια τις παρενοχλούσε σεξουαλικά.

Παρ' όλα αυτά, με τις ψήφους των ενόρκων, το δικαστήριο αποφάσισε, η έφεση που κατέθεσε ο κατηγορούμενος να έχει ανασταλτικό χαρακτήρα, υπό την προϋπόθεση ότι θα καταβάλλει εγγύηση ύψους 15.000 ευρώ ενώ του απαγορεύτηκε η έξοδος από τη χώρα.

Με αυτήν την απόφαση, ουσιαστικά ο 46χρονος μένει ελεύθερος, γεγονός που εξόργισε τους γονείς των κοριτσιών και ανάγκασε αστυνομικούς και σωφρονιστικούς υπαλλήλους, να τον φυγαδεύσουν.

Η υπόθεση αναμένεται να εκδικαστεί και σε 2ο βαθμό. 

πηγή: http://www.efsyn.gr/

Προβλήθηκε 1099 φορές
Αποφυλακίζεται με βούλευμα ο Νίκος Μιχαλολιάκος - Οι περιοριστικοί όροι που του επιβλήθηκαν

Το Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Λαμίας αποφάσισε με βούλευμά του την αποφυλάκιση με όρους του Νίκου Μιχαλολιάκου, του άλλοτε ηγέτη της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής

Ο καιρός την Πέμπτη 2 Μαϊου 2024

ΑΤΤΙΚΗ - Καιρός: Γενικά αίθριος με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές ώρες. - Ανεμοι: Μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. - Θερμοκρασία: Από 13 έως 26 βαθμούς Κελσίου.