H αμερικανίδα ηθοποιός Κάρι Φίσερ, η Πριγκίπισσα Λέια στη σειρά ταινιών επιστημονικής φαντασίας Star Wars, πέθανε σήμερα στα 60 της.

Την Παραμονή των Χριστουγέννων υπέστη σοβαρή καρδιακή κρίση και νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση.

Η 60χρονη ηθοποιός υπέστη καρδιακή προσβολή ενώ επέβαινε σε αεροσκάφος που πραγματοποιούσε την πτήση Λονδίνο - Λος Άντζελες και επιβάτες της χορήγησαν τις πρώτες βοήθειες καρδιοαναπνευστικής ανάνηψης.

Την ίδια μέρα, ο αδελφός της, Τοντ Φίσερ, δήλωσε στο περιοδικό The Hollywood Reporter ότι η ηθοποιός βγήκε από το τμήμα εκτάκτων περιστατικών και ότι η κατάστασή της έχει σταθεροποιηθεί, χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες. Το περιστατικό σημειώθηκε 15 λεπτά πριν από την προσγείωση του αεροσκάφους στο Λος Άντζελες.

Τελικά η καρδιά της δεν άντεξε και ο εκπρόσωπος της οικογένειά της ανακοίνωσε: «Με μεγάλη θλίψη η Billie Lourd επιβεβαιώνει ότι η πολυαγαπημένη της μητέρα Carrie Fisher πέθανε στις 8:55 το πρωί.

Την αγαπούσε όλος ο κόσμος και θα μας λείψει τρομερά.» ΗΦίσερ ήταν η κόρη της Χολυγουντιανής ηθοποιού Ντέμπι Ρέινολντς και του τραγουδιστή Έντι Φίσερ.

Πηγή: www.lifo.gr 

Προβλήθηκε 2057 φορές
Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10-05-2024

ΑΤΤΙΚΗ - Καιρός: Αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Βαθμιαία βελτίωση από το βράδυ. - Ανεμοι: Ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα ανατολικά 6 με 7 μποφόρ. - Θερμοκρασία: Από 14 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 08-05-2024

ΑΤΤΙΚΗ - Καιρός: Αραιές νεφώσεις, οι οποίες από το βράδυ θα πυκνώσουν. - Ανεμοι: Νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. - Θερμοκρασία: Από 15 έως 26 βαθμούς Κελσίου.