Η Κωνσταντίνα Κούνεβα έχει καταθέσεις πάνω από 340.000 ευρώ.

Διάφορα αλλά όχι αδιάφορα 29 Δεκεμβρίου 2016

Μεγάλο όγκο τραπεζικών καταθέσεων, που προκαλούν εντύπωση, διαθέτει η ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κωνσταντίνα Κούνεβα.

Η πρώην καθαρίστρια με έντονη συνδικαλιστική δράση που έγινε γνωστή στο Πανελλήνιο όταν υπέστη επίθεση από αγνώστους με οξύ, έχει λογαριασμούς σε τράπεζα του Βελγίου, της Γαλλίας αλλά της Βουλγαρίας που ξεπερνούν τις 340.000 ευρώ.

Σύμφωνα με τα όσα έχει δηλώσει στην δήλωση περιουσιακής της κατάστασης για το 2014, ο μεγαλύτερος όγκος χρημάτων προέρχεται από δωρεές.

Η κυρία Κούνεβα έχει δηλώσει και άλλα 48.083 ευρώ που προέρχονται από την αποζημίωση που λαμβάνει ως ευρωβουλευτής.

Πηγή: http://www.iefimerida.gr 

Προβλήθηκε 2064 φορές
Ο καιρός την Παρασκευή 02.05.2025

ΑΤΤΙΚΗ - Καιρός: Λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ορεινά. Το βράδυ γενικά αίθριος.

Ο καιρός την Τρίτη 29 Απριλίου 2025

ΑΤΤΙΚΗ - Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές. - Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 και στα ανατολικά 8 μποφόρ. - Θερμοκρασία: Από 12 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια και ανατολικά η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Ο καιρός την Κυριακή 27 Απριλίου 2025

ΑΤΤΙΚΗ - Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και κατά διαστήματα σποραδικές καταιγίδες, οι οποίες πιθανώς να είναι κατά τόπους ισχυρές μέχρι το απόγευμα. Βαθμιαία βελτίωση τις βραδινές ώρες.