Την αποκάλυψη για την επιχείρηση της συζύγου Γιώργου Γερμενή κάνει σήμερα η εφημερίδα «Τα Νέα».

Ειδικότερα, όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ του ο Χρήστος Παπαχρήστος, σύμφωνα με έγγραφο του ΙΚΑ η σύζυγος του χρυσαυγίτη βουλευτή, Ευγενία Χρήστου διαθέτει με τον πατέρα της ονόματι Χρήστου Ανδρέα, οικογενειακή επιχείρηση αρτοσκευασμάτων.

Όπως αποκαλύπτεται από το εν λόγω έγγραφο, η επιχείρηση απασχολεί 15 Αλβανούς και εδώ και καιρό έχει ξεχάσει να πληρώσει τις ασφαλιστικές εισφορές με αποτέλεσμα το ποσό της οφειλής να έχει ανέλθει στα 470.000 ευρώ!

Τέλος, σύμφωνα με την εφημερίδα "ΤΑ ΝΕΑ", η Ευγενία Χρήστου έχει αναλάβει και η ίδια καθήκοντα στο κόμμα της Χρυσής Αυγής, καθώς από το Φεβρουάριου του 2011 είναι υπέυθυνη του μετώπου Γυναικών του κόμματος.

Φαίνεται πως οι μετανάστες δεν είναι τόσο μεγάλη "απειλή για το έθνος", αρκεί να εργάζονται με μικρές απολαβές, ανασφάλιστοι και να μην διεκδικούν τα δικαιώματα τους...

http://www.alfavita.gr 

Προβλήθηκε 1667 φορές
Ο καιρός την Κυριακή 28 Απριλίου 2024

ΑΤΤΙΚΗ - Καιρός: Γενικά αίθριος.- Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στα ανατολικά έως 7 μποφόρ. - Θερμοκρασία: Από 13 έως 26 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά η μέγιστη 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.