Επτά μέχρι τώρα είναι τα θύματα του αδίστακτου δράστη που είτε με φόλες ούτε με πέτρες σκοτώνει γάτες στην διασταύρωση των οδών Σαμψούντος και Βυζαντίου στον Βύρωνα της Αττικής.

Η Μ. Κ., κάτοικος της περιοχής που ενημέρωσε το www.zoosos.gr μας εξήγησε ότι αν και υποπτεύονται ποιος γείτονας τους σκοτώνει τα ζώα εντούτοις δεν έχουν αποδείξεις.

Όμως μέσα σε μια 15 μέρες 6 γατάκια βρέθηκαν νεκρά από φόλα, μια γάτα την βρήκαν νεκρή σκοτωμένη με πέτρα (στις 16 Δεκεμβρίου), που κάποιος πέταξε πάνω της όπως φαίνεται και στη φωτογραφία ενώ ένα ακόμη γατί νοσηλεύεται σε κτηνιατρείο μετά την κατανάλωση δηλητηριασμένης τροφής.

Σύμφωνα με την κα Καμπουράκη – που έχασε από φόλα πριν μερικές μέρες και τον δικό της γάτο – ο ίδιος άνθρωπος, που έχει πολλά κλουβιά με πουλιά στο μπαλκόνι του και σκοτώνει τις γάτες για να μην πλησιάζουν εκεί και στο παρελθόν έχει σκοτώσει ζώα καθώς και το σκύλο του γείτονα του, αφού πέταξε φόλα ακόμα και στην ταράτσα του σπιτιού.

Εντούτοις χωρίς την μαρτυρία κάποιου αυτόπτη μάρτυρα δεν μπορούν να στοιχειοθετήσουν κατηγορίες σε βάρος του, γι’ αυτό και ακόμα καταμετρούν μόνο τα θύματα…

 

Πηγή: https://www.zoosos.gr

Προβλήθηκε 2891 φορές

Γλυφάδα: Είχε κακοποιήσει την 21χρονη και στο παρελθόν και είχε εμπλακεί σε τροχαίο με εγκατάλειψη μόλις την προηγούμενη ημέρα ο 29χρονος αυτόχειρας

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 29χρονος από τη Γλυφάδα, που έδωσε τέλος στη ζωή του, αφότου αστυνομικοί τον έπιασαν επ’ αυτοφώρω σε περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, ήταν σεσημασμένος για υποθέσεις κλοπών, ναρκωτικών αλλά και εμπλοκής σε τροχαίο με εγκατάλειψη.