Σκοτώνει συστηματικά γάτες με φόλες και πέτρες στον Βύρωνα

Στα πέριξ 30 Δεκεμβρίου 2016

Επτά μέχρι τώρα είναι τα θύματα του αδίστακτου δράστη που είτε με φόλες ούτε με πέτρες σκοτώνει γάτες στην διασταύρωση των οδών Σαμψούντος και Βυζαντίου στον Βύρωνα της Αττικής.

Η Μ. Κ., κάτοικος της περιοχής που ενημέρωσε το www.zoosos.gr μας εξήγησε ότι αν και υποπτεύονται ποιος γείτονας τους σκοτώνει τα ζώα εντούτοις δεν έχουν αποδείξεις.

Όμως μέσα σε μια 15 μέρες 6 γατάκια βρέθηκαν νεκρά από φόλα, μια γάτα την βρήκαν νεκρή σκοτωμένη με πέτρα (στις 16 Δεκεμβρίου), που κάποιος πέταξε πάνω της όπως φαίνεται και στη φωτογραφία ενώ ένα ακόμη γατί νοσηλεύεται σε κτηνιατρείο μετά την κατανάλωση δηλητηριασμένης τροφής.

Σύμφωνα με την κα Καμπουράκη – που έχασε από φόλα πριν μερικές μέρες και τον δικό της γάτο – ο ίδιος άνθρωπος, που έχει πολλά κλουβιά με πουλιά στο μπαλκόνι του και σκοτώνει τις γάτες για να μην πλησιάζουν εκεί και στο παρελθόν έχει σκοτώσει ζώα καθώς και το σκύλο του γείτονα του, αφού πέταξε φόλα ακόμα και στην ταράτσα του σπιτιού.

Εντούτοις χωρίς την μαρτυρία κάποιου αυτόπτη μάρτυρα δεν μπορούν να στοιχειοθετήσουν κατηγορίες σε βάρος του, γι’ αυτό και ακόμα καταμετρούν μόνο τα θύματα…

 

Πηγή: https://www.zoosos.gr

Προβλήθηκε 3023 φορές

Θανατηφόρο τροχαίο στη Λεωφόρο Ποσειδώνος: Νεκρή δημοτική υπάλληλος σε σύγκρουση απορριμματοφόρου με ταξί

Ο 23χρονος οδηγός ταξί φαίνεται ότι προσπάθησε να κάνει προσπέραση και έπεσε με μεγάλη ταχύτητα πάνω στο απορριμματοφόρο, στο πίσω μέρος του οποίου βρισκόταν η άτυχη γυναίκα

Τροχαίο στην Ποσειδώνος: Είχαν συγκρουστεί με άλλη μηχανή πριν σκοτωθούν - Η σοκαριστική περιγραφή για την διπλή τραγωδία στην άσφαλτο

Ακόμη μία τραγωδία γράφτηκε στην άσφαλτο το βράδυ της Τρίτης (3/6/25) με δύο ανθρώπους να χάνουν τη ζωή τους, σε τροχαίο με μηχανή στη λεωφόρο Ποσειδώνος.