Χωρίς κάτι το ανησυχητικό έφυγε το 2016 στο κέντρο του «199» της Πυροσβεστικής και σε εκείνο της Άμεσης Δράσης στην Αττική, ενώ το ίδιο ήρεμα μπήκε και το νέο κέντρο.

Συγκεκριμένα, η τελευταία κλήση που δέχτηκε η Άμεση Δράση στην Αττική ήταν στις 23:59 από κατοίκους μιας γειτονιάς στο Μενίδι για διατάραξη κοινής ησυχίας, από εξαιρετικά δυνατή μουσική που προερχόταν από τον καταυλισμό των Ρομά, όπου και έγιναν συστάσεις, ενώ η πρώτη κλήση στο «100» έγινε στις 00:01 του 2017, από σύστημα συναγερμού από σπίτι στην Ηλιούπολη, η οποία όμως όπως διαπιστώθηκε έγινε από εμπλοκή του συστήματος.

Στην Πυροσβεστική, η τελευταία κλήση του 2016 έγινε στις 23:53 και αφορούσε καταγγελία για φωτιά σε κτίριο που στεγάζονται γραφεία στο κέντρο της Αθήνας επί της οδού Γ΄ Σεπτεμβρίου, αποδείχτηκε όμως ότι επρόκειτο για φάρσα.

Η πρώτη κλήση που δέχτηκε το «199» για το νέο έτος ήταν ακριβώς τα μεσάνυχτα από την Κομοτηνή για φωτιά σε κάδο, ενώ για την Αττική, στις 00:03 το κέντρο της Πυροσβεστικής δέχτηκε κλήση για φωτιά εν υπαίθρω σε οικοπεδικό χώρο.

Το πιο σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε στον Βόλο και αφορούσε πυρκαγιά που ξέσπασε 10 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, στο 3ο χλμ. της εθνικής οδού Βόλου-Λάρισας, σε μεταφορική εταιρεία, κατά την οποία κάηκαν τρία φορτηγά. 

Συντάκτης: Μάνος Τσαλδάρης (εφημερίδα των συντακτών)

Προβλήθηκε 3024 φορές

Ηλιούπολη: Οκτώ μήνες με αναστολή στον οδοντοτεχνίτη που παρίστανε τον οδοντίατρο

Το πραγματικό επάγγελμα του ήταν οδοντοτεχνίτης, ωστόσο είχε ανοίξει παράνομα οδοντιατρείο και εργαζόταν ως οδοντίατρος κάτι που ο άτυχος ασθενής δεν γνώριζε, όταν τον επισκέφθηκε για πρώτη φορά.

Μέλος του ιστορικού Φιλολογικού Συλλόγου Παρνασσός ο αρχιμανδρίτης Σεραφείμ Δημητρίου

Την Τρίτη 16 Απριλίου 2024, πραγματοποιήθηκε στην κεντρική αίθουσα εκδηλώσεων του μεγάρου του Φιλολογικού Συλλόγου «Παρνασσός», η τελετή υποδοχής Επιτίμων, Τακτικών και Αντεπιστελλόντων μελών.