• venchi
  • syntrivani
  • kargas
  • vlachos_apofraxeis
  • chrysallida_new
  • lampros_odontiatros
  • little_bees
  • carbonoff
  • george's_jewellery
  • ispecs
  • raxati
  • anthologio
  • paulou_dontia
  • kids_party
  • booze
  • jason cafe
  • moutrakia.kids.tv
  • Iraklis_Tsims
  • petshopcorner
  • artina bakery
  • stamatiou_apofraxeis
  • goudis
  • 3pigs
  • psinokaimetho
  • dimi_fashion
  • anagnostou
  • chrisalida
  • enso_tatoo
  • skoumis_metaforiki
  • Ηλεκτρικά Φασόης
  • titans_ Ju_Jitsu_Club

Επιστολή διαμαρτυρίας του Δημάρχου Ελληνικού-Αργυρούπολης για τον καταυλισμό του Ελληνικού προς τον Υπουργό κ. Μουζάλα

Στα πέριξ 02 Ιανουαρίου 2017

Αργυρούπολη 28/12/16

Αρ. Πρωτ. : 47837

 

Αξιότιμε κύριε Υπουργέ ,

Με την παρούσα επιστολή επιθυμώ να σας θυμίσω τον Δήμο Ελληνικού- Αργυρούπολης τον οποίο προφανώς έχετε λησμονήσει .

Ο Δήμος μου , με εξαίρεση τα ακριτικά νησιά μας , από τον Σεπτέμβριο του 2015 είναι ο "πρωταθλητής "Δήμος στη φιλοξενία χιλιάδων μεταναστών και προσφύγων υπό τις γνωστές τραγικές συνθήκες .

Η "Ειδομένη" τερματίστηκε , ο Πειραιάς άδειασε, το "Ελληνικό" όμως παραμένει , παρά την δέσμευση σας για εκκένωση του χώρου τον Μάρτιο του 2016 .

Ως Δήμος , εδώ και 15 μήνες κάνουμε το ανθρωπιστικό μας καθήκον υποστηρίζοντας υλικοτεχνικά τον καταυλισμό , καθήκον που θα συνεχίσουμε να επιτελούμε .

Αναρωτιόμαστε κύριε υπουργέ πότε θα κάνετε το δικό σας καθήκον δεδομένου ότι ο πολιτικός κρίνεται από την συνέπεια λόγων και έργων .

Δεν ζητάμε από εσάς άλλη μια πολιτική δέσμευση .

Καλούμε την πολιτεία και τον σύλλογο των Δήμων της Αττικής να αναλάβουν τις ευθύνες τους απέναντι στον Δήμο Ελληνικού - Αργυρούπολης και από εσάς προσωπικά να τιμήσετε την υπογραφή σας για την εκκένωση του καταυλισμού προσφύγων και μεταναστών που "υποτίθεται" θα έπρεπε να έχει πραγματοποιηθεί από τον περασμένο Μάρτιο .

Κύριε Υπουργέ σας εύχομαι Καλή Χρονιά με ειρήνη σε όλο τον κόσμο !

 Με εκτίμηση

 Ο Δήμαρχος

 Γιάννης Κωνσταντάτος 

Προβλήθηκε 1265 φορές

Β. Σπανάκης: ''Πάνω από 60 εκατομμύρια ευρώ για την αντιπλημμυρική προστασία του ρέματος της Πικροδάφνης''

Για τη χρηματοδότηση ύψους άνω των 60 εκατομμυρίων ευρώ επί Κυβέρνησης Νέας Δημοκρατίας, με στόχο την αντιπλημμυρική προστασία του ρέματος της Πικροδάφνης και της ευρύτερης περιοχής, μίλησε σήμερα στη Βουλή ο Υφυπουργός Εσωτερικών Βασίλης Σπανάκης στο πλαίσιο της συζήτησης σχετικής επίκαιρης ερώτησης του ΠΑΣΟΚ.

Επεισοδιακή καταδίωξη στο Παλαιό Φάληρο: ''Καρφώθηκε'' με κλεμμένο αυτοκίνητο σε 4 παρκαρισμένα οχήματα και συνελήφθη

Έκλεψε το αυτοκίνητο στην Καλλιθέα και ο δρόμος την «έβγαλε» στο Παλαιό Φάληρο όπου προκάλεσε το τροχαίο - Παράτησε το αυτοκίνητο και τράπηκε με τα πόδια σε φυγή

Μαύρη μέρα στον Δήμο Αγίου Δημητρίου: Σκοτώθηκε σε τροχαίο 57χρονος υπάλληλος καθαριότητας ενώ πήγαινε στη δουλειά του

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν από τις 3:00 τα ξημερώματα. Ο άτυχος εργαζόμενος, Ηλίας Πιερράτος, κινούνταν με τη μοτοσικλέτα του επί της οδού Αττάλου.