Τον άτυπο προσφυγικό καταυλισμό στο χώρο του πρώην αεροδρομίου στο Ελληνικό επισκέφθηκε σήμερα ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης συνοδευόμενος από τον Δήμαρχο Αργυρούπολης - Ελληνικού Γιάννη Κωσταντάτο.

Σε δήλωσή του, ο αρμόδιος τομεάρχης της ΝΔ εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση και τον Γ. Μουζάλα κάνοντας λόγο για «άθλιες συνθήκες» οι οποίες και διαψεύδουν τον υπουργό.

Ο κ. Βαρβιτσιώτης έκανε λόγο για μια εγκατάσταση που από προσωρινή έγινε μόνιμη και από παράτυπη έγινε τυπική, τονίζοντας πως τέτοιες καταστάσεις δεν δικαιολογούνται, μετά από τόσους μήνες και τόσα χρήματα που έχουν τεθεί στη διάθεση της κυβέρνησης.

«Οι συνθήκες φιλοξενίας που αντίκρισα εδώ, στην "Ειδομένη της Αττικής", αντικατοπτρίζουν -πάνω από όλα- το μέγεθος της κρατικής ανικανότητας και αναλγησίας.

Οι σκληρές εικόνες των παιδιών, αλλά και όλων των ανθρώπων που ζουν σε αυτές τις εγκαταστάσεις, θα πρέπει να στοιχειώνουν καθημερινά τα κυβερνητικά στελέχη», δήλωσε ο κ. Βαρβιτσιώτης.

Πηγή: www.lifo.gr 

Προβλήθηκε 953 φορές

Γλυφάδα: Είχε κακοποιήσει την 21χρονη και στο παρελθόν και είχε εμπλακεί σε τροχαίο με εγκατάλειψη μόλις την προηγούμενη ημέρα ο 29χρονος αυτόχειρας

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 29χρονος από τη Γλυφάδα, που έδωσε τέλος στη ζωή του, αφότου αστυνομικοί τον έπιασαν επ’ αυτοφώρω σε περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, ήταν σεσημασμένος για υποθέσεις κλοπών, ναρκωτικών αλλά και εμπλοκής σε τροχαίο με εγκατάλειψη.