Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και ο πρώην πρωθυπουργός θα συναντηθούν στο γραφείο της κ. Γεννηματά στη Βουλή, στις 3 μ.μ.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και ο πρόεδρος του ΚΙΔΗΣΟ βρίσκονται ένα βήμα πριν την απόλυτη συμφωνία για συμπόρευση στις προσεχείς εκλογές. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Παπανδρέου απαίτησε και πέτυχε από την Φώφη Γεννηματά να συμμετάσχει αυτόνομα στην Δημοκρατική Συμπαράταξη όπως συμβαίνει σήμερα και με την ΔΗΜΑΡ.

Υπενθυμίζεται ότι η κυρία Γεννηματά έχει απευθύνει πρόσκληση σε πρώην και νυν βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, για συνάντηση σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας το Σάββατο. Στην συνάντηση έχουν προσκληθεί και οι πρώην πρωθυπουργοί, ενώ υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία μεταξύ Φώφης Γεννηματά και Κώστα Σημίτη προς αυτή την κατεύθυνση.

Ας σημειωθεί ότι το Σάββατο παραχωρεί συνέντευξη Τύπου στη Θεσσαλονίκη και η Αννα Διαμαντοπούλου, η οποία με τον Γιώργο Φλωρίδη και τον Γιάννη Ραγκούση σχεδιάζουν την δημιουργία ενός νέου πόλου για την Κεντροαριστερά.

 

http://www.alfavita.gr 

Προβλήθηκε 951 φορές
Πέθανε ο Μιχάλης Χαραλαμπίδης: Ποιο ήταν το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ γνωστό ως ''Ιταλός''

Ο Μιχάλης Χαραλαμπίδης, μέλος της αντιστασιακής οργάνωσης ΠΑΚ που ίδρυσε το ΠΑΣΟΚ κατά της στρατιωτικής Χούντας, είχε γεννηθεί στην Αλεξανδρούπολη το 1951. Σπούδασε Πολιτικές και Οικονομικές Επιστήμες με μεταπτυχιακό στην Κοινωνιολογία.