Καλή σας ημέρα έχω τη χαρά αλλά και την τιμή να διοργανώνω αυτή την Εκδήλωση και το κάνω για πάρα πολλούς λόγους.

Πρώτα από όλα γιατί αισθάνομαι την ανάγκη να συμμετέχω στην αληθινή ζωή και στις ανάγκες των ανθρώπων γύρω μας και όχι σ' αυτή που αφήνουν να φαίνεται.

Η παρουσία του Πανελληνίου Συλλόγου Παραπληγικών (ΠΑ.Σ.ΠΑ) στη ζωή μου, ήθελα δεν ήθελα με προσγείωσε σε μία πραγματικότητα που οφείλουμε όλοι μας να σεβόμαστε.

Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου στις 7 μ.μ. - 10 μ.μ.
Θέατρο Βέμπο
Καρόλου 18, 104 37 Αθήνα

Στην εκδήλωση αυτή θα μας μιλήσει ο Κος Χρυσόστομος Καρπαθίου, Νευροψυχολόγος - Νευρογλωσσολόγος και θα μας εξηγήσει όσα ποτέ δεν τόλμησε κανείς άλλος... Έστω και να αγγίξει ! ! !

Θα μας μιλήσει για τον "εγκέφαλο" και τις αδυναμίες του, τις διαδρομές που ακολουθεί και για το πόσο και γιατί ευθύνεται για τις "ακραίες" συμπεριφορές μας.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους στέκονται δίπλα μου σ' αυτή την προσπάθεια, για να ενισχύσω οικονομικά τον Πανελλήνιο Σύλλογο Παραπληγικών (ΠΑ.Σ.ΠΑ.), και θα μου επιτρέψετε να σας τους αναφέρω σε τακτά χρονικά διαστήματα. 

 

 Νένα Χρονοπούλου

Ηθοποιός - Συγγραφέας

Υπεύθυνη Τύπου ΠΑ.Σ.ΠΑ.

 

Προβλήθηκε 1007 φορές
Δ.ΥΠ.Α πρώην ΟΑΕΔ: ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ SITE ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ

Ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΟΑΕΔ-τ ΟΕΕ-τ ΟΕΚ με ανακοίνωση του αναφέρεται στην ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ 33.790,00€ ΤΗΣ Δ.ΥΠ.Α ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ SITE ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ

Ο καιρός την Πέμπτη 16.05.2024

ΑΤΤΙΚΗ - Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια όπου πιθανόν το μεσημέρι να εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες. Βελτίωση από αργά το απόγευμα.