Ο Α.Ο.Α. Ηλιούπολης ήταν ο σύλλογος με τους περισσότερους κερδισμένους τίτλους Juniors το 2016!!

Εντός των τειχών 21 Ιανουαρίου 2017

14 συνολικά τρόπαια(E1 & E2) το 2016 από τους αθλητές και αθλήτριες του Ομίλου μας!!!

Ο Αριστοτέλης Θάνος ήταν ένας από τους δύο παίκτες (ο άλλος ήταν ο Πέτρος Τσιτσιπάς) που κατέκτησαν τους περισσότερους εγχώριους Juniors τίτλους στο 2016.

Στα 16άρια ο Αριστοτέλης κέρδισε τους περισσότερους τίτλους, ο οποίος αναδείχθηκε πρωταθλητής στο 4ο Πρωτάθλημα Ε1, με τον Α.Ο.Α. Ηλιούπολης.

Στα 18αρια ο Σταμάτης Καπίρης κατέκτησε 2 τίτλους Ε1.

Στα 14άρια ο Φώτης Σταμούλος κέρδισε 2 τίτλους Ε2 ενώ 1 τίτλο Ε2 κέρδισε ο Γιάννης Σταμούλος.

Στα 12αρια ο Μάριος Σαμολαδάς κατέκτησε 2 Ε1 και 1 Ε2.

Στα κορίτσια 16αρια η Φωτεινή Μπουκουβάλα κατέκτησε 1 τίτλο Ε2 ενώ στα κορίτσια 12αρια η Γεωργία Σαμολαδά κατέκτησε 1 τίτλο Ε2. 

Προβλήθηκε 1781 φορές

Hλιούπολη: Έπεσε μεγάλο ξύλινο δοκάρι ενώ έπαιζαν παιδιά στο πάρκο του Αγίου Νικολάου

Στιγμές αγωνίας έζησαν γονείς και μικρά παιδιά το βράδυ του Σαββάτου (25/4) στο πάρκο του Αγίου Νικολάου στην Ηλιούπολη, όταν μια μεγάλη ξύλινη δοκός από την υπερυψωμένη κατασκευή (πέργκολα) του χώρου αποκολλήθηκε και έπεσε στο έδαφος.

''Έφυγε'' ο Νίκος Αναγνωστόπουλος

Δημοτικός Σύμβουλος της Δημοκρατικής Ενότητας της παράταξης του Δημήτρη Κιντή, κομμουνιστής μέλος του ΚΚΕ μέχρι τέλους, συνεπής αγωνιστής της γενιάς των φυλακίσεων και των εξοριών, ο Νίκος Αναγνωστόπουλος έφυγε από την ζωή σε ηλικία 92 χρόνων.