Στέλιος Κολομβούνης το όνομά μου, γεννημένος 13 Ιουνίου 1980 και μεγαλωμένος στην Αθήνα, πατέρας μου ο Χρήστος, μητέρα μου η Χρυσούλα, αδελφή μου η Ελένη και αδελφός μου ο Νίκος. Εξωτερικά είμαι ψηλός, μελαχρινός με καστανά μάτια (ένας κούκλος δηλαδή ;-). Αγαπάω τη φύση, τα ταξίδια (και ιδιαίτερα στην Ελλάδα), τις μουσικές από όλο το κόσμο, τον εθελοντισμό, τη προσφορά γενικότερα, το fitness, θαυμάζω το τρόπο λειτουργίας και τις απεριόριστες δυνατότητες του ανθρώπινου σώματος και νου.

Είμαι Φυσικοθεραπευτής, με πτυχίο από το European School of Physiotherapy, στο Amsterdam University of Applied Sciences, στην Ολλανδία. Επίσης, το πάθος μου για γνώση και η αναζήτησή μου για προσωπική ολιστική υγεία με ώθησε να ολοκληρώσω και τα 3 πρώτα έτη της Ιατρικής στο Άμστερνταμ.

Αξίες μου είναι η ειλικρίνεια, η αλήθεια, η αγάπη.

Πιστεύω πάρα πολύ στην ολιστική υγεία του ανθρώπου – νου, ψυχή και σώμα – και στην απλότητα και το ουσιαστικό. Αυτός ακριβώς είναι και ο στόχος αυτού του blog μου… να μεταδώσει ότι όταν έχουμε απλή και ουσιαστική γνώση για το πώς λειτουργεί το σώμα μας και ο νους μας μπορούμε εύκολα και έξυπνα να κρατάμε την υγεία μας σε υψηλά επίπεδα.

Έτσι φτιάχτηκε και το όνομα Myo IQ – από το «Μυς», Μyo και το «Intelligent Quotient», IQ. Εφαρμόζοντας τους απλούς κανόνες της ανατομίας και της φυσιολογίας του σώματός μας μπορούμε να χτίσουμε την υγεία που θέλουμε. Αποκτώντας ένα «έξυπνο» υπόβαθρο γνώσης μπορούμε μόνοι μας να διαμορφώσουμε και να διαχειριστούμε τον τρόπο άσκησης και διατροφής μας ώστε να είμαστε ολιστικά υγιής – νου, ψυχή και σώμα. Δε χρειάζεται κόπος τεράστιος, χρειάζεται έξυπνη διαχείρηση.

Σε μια εποχή που η πληροφορία είναι απεριόριστη, αλλά και επικύνδινα πολλή γύρω μας, θέλω να μπορεί ο απλός άνθρωπος να κρίνει από μόνος του ποια είναι τα απλά και ουσιαστικά που πρέπει να γνωρίζει και να ακολουθεί για την φροντίδα της υγείας του. Και ελπίζω μέσα από αυτό το blog να βοηθήσω σε αυτό.

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για μένα και τι έχω κάνει ως τώρα, ρίξτε μια ματιά στο βιογραφικό μου εδώ.

Επίσης, μπορούμε να γίνουμε Facebook friends και να ανταλλάσουμε όμορφες και χρήσιμες πληροφορίες. Κάντε με add εδώ.

Τέλος, η σελίδα μου στο facebook για τη δουλειά μου ως Φυσικοθεραπευτή είναι εδώ.

Προβλήθηκε 1671 φορές

Mεταφορά του Αγάλματος του ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ στην πλατεία της 25ης Μαρτίου στην Ηλιούπολη

Ο χώρος στην πλατεία της 25ης Μαρτίου διαμορφώθηκε με συντονισμένες εργασίες για να υποδεχθεί το άγαλμα, τοποθετήθηκαν 2 κολώνες με Led για να φωτίζεται ο Εθνικός μας Ήρωας και να τιμάται όπως του αξίζει.