Ένας 59χρονος συνελήφθη από την ΕΛ.ΑΣ., ως ο δράστης του εγκλήματος με θύμα ηλικιωμένο, ειχαμε γράψει εδώ, η σορός του οποίου είχε βρεθεί την Πέμπτη 12 Ιανουαρίου σε κάδο απορριμμάτων στη Δάφνη.

Σύμφωνα με την αστυνομία το θύμα που ήταν άστεγος «φιλοξενήθηκε» από τον δράστη, που επίσης είναι άστεγος, σε εγκαταλελειμμένο οίκημα στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου που χρησιμοποιούσε ως κατάλυμα.

Μετά από παραμονή 4-5 ημερών, ο 59χρονος στραγγάλισε το θύμα του και ακολούθως απέκρυψε τη σορό στο εσωτερικό του καταλύματος και το βράδυ της 11ης Ιανουαρίου τη μετέφερε και την πέταξε σε κοντινό κάδο απορριμμάτων.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του δράστη, ο οποίος ομολόγησε την πράξη του, αιτία των πράξεών του ήταν η εριστική και υβριστική συμπεριφορά του θύματος προς τον ίδιο.

Η σχηματισθείσα δικογραφία υποβλήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος άσκησε ποινική δίωξη σε βάρος του για ανθρωποκτονία από πρόθεση και συνελήφθη χθες.

Πηγή: www.zougla.gr 

Προβλήθηκε 2889 φορές

Γλυφάδα: Είχε κακοποιήσει την 21χρονη και στο παρελθόν και είχε εμπλακεί σε τροχαίο με εγκατάλειψη μόλις την προηγούμενη ημέρα ο 29χρονος αυτόχειρας

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 29χρονος από τη Γλυφάδα, που έδωσε τέλος στη ζωή του, αφότου αστυνομικοί τον έπιασαν επ’ αυτοφώρω σε περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, ήταν σεσημασμένος για υποθέσεις κλοπών, ναρκωτικών αλλά και εμπλοκής σε τροχαίο με εγκατάλειψη.