Από τον ερχόμενο Φεβρουάριο ο διακεκριμένος μουσικός Χρήστος Τριανταφύλλου, αρχίζει τη διδασκαλία βιολιού στο Δημοτικό Ωδείο Ηλιούπολης.

Οι εγγραφές συνεχίζονται.

Ακολουθεί σύντομο βιογραφικό του.

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε βιολί στο Ωδείο Αθηνών με καθηγήτρια την Ισμήνη-Χρυσοχόου Κάρτερ, απ’ όπου αποφοίτησε το 1987 με πτυχίο (και βαθμό άριστα) και το 1989 με δίπλωμα (και βαθμό άριστα παμψηφεί).

Είναι καθηγητής βιολιού και μουσικής δωματίου σε ωδεία των Αθηνών και Πειραιά από το 1987, ενώ έχει λάβει μέρος σε σύνολα μουσικής δωματίου. Ήταν μέλος στο «Κουαρτέτο Αττικής» και στο «Κουαρτέτο Atheneum» με συναυλίες στην Αθήνα, την επαρχία και την Κύπρο.

Επίσης, διετέλεσε μέλος της «Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών» από το 1988 έως το 1998, στην «Ορχήστρα των Χρωμάτων» επί των ημερών του Μάνου Χατζιδάκι, όπου ήταν και στενός του συνεργάτης, έχει συμπράξει σε συναυλίες με τους σπουδαιότερους έλληνες συνθέτες: Μίκη Θεοδωράκη, Σταύρο Ξαρχάκο, Γιάννη Μαρκόπουλο Διονύση Σαββόπουλο, Ελένη Καραΐνδρου, Ηλία Ανδριόπουλο, Δήμο Μούτση, κ.ά.

Τώρα είναι μόνιμο μέλος της ορχήστρας της Εθνικής Λυρικής Σκηνής και της ορχήστρας δωματίου της Ε.Λ.Σ. από το 1989.

Για εγγραφές & πληροφορίες, απευθυνθείτε στη Γραμματεία του Δημοτικού Ωδείου, καθημερινά, από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 5-9 μ.μ.

Τηλέφωνο: 210 9967551

Διεύθυνση: Θάλειας Λουκίδου & Ηρώς Κωνσταντοπούλου (πρώην 8ο Γυμνάσιο), 2ος όροφος.
 

Προβλήθηκε 1280 φορές

Τέλος από την Ηλιούπολη ο Πασπαλιάρης

Μία ημέρα μετά την ισοπαλία (2-2) στη Νίκαια κόντρα στον Ιωνικό, η Ηλιούπολη ανακοίνωσε ότι ο γενικός αρχηγός και υπεύθυνος αγωνιστικού τμήματος της ΠΑΕ, Ανδρέας Πασπαλιάρης, αποτελεί παρελθόν από τον σύλλογο.