Μία ακόμη ληστεία σημειώθηκε στον Ασπρόπυργο, πιθανότατα από την ίδια συμμορία που «χτυπά» στην ευρύτερη περιοχή και στα βόρεια προάστια, όπως εκτιμά η αστυνομία.

Συγκεκριμένα, στις 3:15 τα ξημερώματα, έξι άτομα εισέβαλαν στα γραφεία της εταιρείας υγραερίου ΠΕΤΡΟΓΚΑΖ, που βρίσκεται στο 16ο χλμ της εθνικής οδού Αθηνών - Κορίνθου και με την απειλή όπλων και μαχαιριών έδεσαν τους δύο φύλακες.

Στη συνέχεια σήκωσαν το χρηματοκιβώτιο που υπήρχε στον χώρο και φεύγοντας έκλεψαν και το αυτοκίνητο του ενός φύλακα. Το όχημα βρέθηκε αργότερα εγκαταλελειμμένο στο περιοχή Μόρνος Ασπροπύργου.

Η αστυνομία πραγματοποιεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Συνολικά τους τελευταίους μήνες του 2016 και τον Ιανουάριο του 2017 έχουν γίνει 14 πανομοιότυπες ληστείες στην ευρύτερη περιοχή με τον ίδο τρόπο και αποδίδονται στην συγκεκριμένη συμμορία.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ (Πηγή: www.newsit.gr) 

Προβλήθηκε 1852 φορές
Ευρωεκλογές - Πλεύση Ελευθερίας: οι 33 υποψήφιοι.

Η Πλεύση Ελευθερίας ανακοίνωσε τους 33 υποψήφιους για τις ευρεωκλογές και ανάμεσά στους είναι ο τραγουδιστής Μπάμπης Στόκας, ο ηθοποιός Κωστής Σαββιδάκης, η παγκόσμια πρωταθλήτρια Κωπηλασίας Αννέτα Κυρίδου, ο ερευνητής Παναγιώτης Νόιφελτ και η δημοσιογράφος Βασιλική Πολύζου.