Παράσταση διαμαρτυρίας για το ΚΕΑΟ στο υπουργείο Εργασίας

Εντός των τειχών 27 Ιανουαρίου 2017

Παράσταση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Εργασίας πραγματοποίησε το πρωί της Παρασκευής 27 Γενάρη η Ομοσπονδία Βιοτεχνικών Σωματείων Αθήνας. (video)

Μέλη ενώσεων και σωματείων ΕΒΕ με πανό και συνθήματα όπως «Γη και ύδωρ στην πλουτοκρατία και στους ΕΒΕ χαράτσια και φοροληστεία» έδωσαν μια πρώτη αποφασιστική απάντηση απαιτώντας την άμεση απόσυρση της Υπουργικής Απόφασης, με την οποία τα χρέη ακόμη και κάτω των 5.000 ευρώ αυτοαπασχολουμένων και μικρομεσαίων αγροτών σε ΟΑΕΕ και ΟΓΑ αποστέλλονται στο Κέντρο Είσπραξης Ασφαλιστικών Οφειλών (ΚΕΑΟ).

Σημειώνεται ότι συνάντηση δεν έγινε καθώς όπως ενημερώθηκε η αντιπροσωπεία της ΟΒΣΑ δεν υπήρχε κανείς στο υπουργείο για να τους δεχτεί.

Μετά από αυτό η αντιπροσωπεία της ΟΒΣΑ θυροκόλλησε το υπόμνημα διαμαρτυρίας και στη συνέχεια ολοκληρώθηκε η κινητοποίηση με τη διαβεβαίωση ότι άμεσα θα υπάρξει κλιμάκωση των αγώνων για να αποσυρθεί η Υπουργική Απόφαση.

Διαβάστε εδώ το υπόμνημα της ΟΒΣΑ 

Πηγή: Ενωση Επαγγελματοβιοτεχνών – Εμπόρων Ηλιούπολης


 

 

Προβλήθηκε 1533 φορές

Χειροπέδες σε 49χρονο που ''ρήμαζε'' καταστήματα σε Άλιμο, Αργυρούπολη, Ηλιούπολη και Άγιο Δημήτριο

Ο δράστης συνελήφθη επ’ αυτοφώρω το απόγευμα της 10ης Ιουνίου 2026 στον Άγιο Δημήτριο, λίγο μετά την τελευταία του εισβολή σε κατάστημα της περιοχής, όπου άδειασε την ταμειακή μηχανή.

Γλυφάδα - Ηλιούπολη: Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα που έκλεβε εξωτερικές μονάδες κλιματιστικών από σχολεία και καταστήματα

Τέλος στη δράση μιας καλά οργανωμένης εγκληματικής ομάδας που είχε γίνει ο «εφιάλτης» σχολείων και καταστημάτων στα νότια προάστια έβαλε η ΕΛ.ΑΣ.

Κυκλοφοριακό στην Αττική: Δύο μεγάλα έργα στο τραπέζι - Παράκαμψη Κηφισού και σήραγγα Ηλιούπολης με ορίζοντα το 2035

παρουσίασε την Τετάρτη σε συνέντευξή του ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, Κωστής Χατζηδάκης, με τις παρεμβάσεις να βρίσκονται ακόμη σε επίπεδο προτάσεων και τον χρονικό ορίζοντα υλοποίησης να φτάνει –υπό προϋποθέσεις– έως το 2035.