Παρασκευή 03 Φεβρουαρίου 2017 στις 7:30 μ.μ. - 9:30 μ.μ.
Δημαρχείο Ηλιούπολης
Σοφ. Βενιζέλου & Πρωτόπαππα, Ηλιούπολη, 16342 Αθήνα

"Και αν δεν φτάνει το φως, έλα δείξε μου πως, για να δείς καθαρά φτάνει μόνο η καρδιά... Και αν φοβαάσαι το χθες, δες απλά αυτό που θες, για να ζείς το μετά, έλα απλά πιο κοντά...Μόνος παίζεις δεν έχεις συμπαίκτη..Ψάξε μέσα σου και βρες τον Καθρέφτη.."

Καθρέφτης.. Ίσως μια απάντηση στην ερώτηση " Τι υπάρχει μέσα σε κάθε σπίτι"..

Μαγεία.. Η απάντηση στην ερώτηση " Τι θα ήθελες να ζήσεις για λίγο στη ζωή σου"
"Βρες τον Καθρέφτη".. Η απόδειξη πως η μαγεία δεν είναι τελικά κάτι το τόσο μαγικό και μακριά μας αλλά κρύβεται μέσα μας αρκεί να δεχτούμε πως τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται ή καλύτερα τίποτα δεν είναι όπως το βλέπουμε..

Συντελεστές:

Πρωταγωνιστούν: ( Με σειρά εμφάνισης) : Χρύσα Βακόλα, Σάκης Δημητρόπουλος, Μαρκέλλα Μάγκου, Βασίλης Πολυκρέτης, Μαρία Πιπιλιού, Μάρω Γιαννίκη, Ελπίδα Γούλα, Βαγγέλης Σαλβάνος, Βασούλα Γαβαλά, Ειρήνη Κασάπογλου, Λευτέρης Βαφειάδης, Αλέξανδρος Ζούμπας, Μελίνα Παπαδιμακοπούλου, Ακριβούλα Φιλίππα, Κωνσταντίνα Κολιαράκη, Χάρης Σιάσος, Θεόκλητος Γούλας, Αννα Μαρία Κατσουλάκη και η μικρή μας φίλη η Δωρίνα Μεθενίτη!!

Επιμέλεια κειμένων: Λευτέρης Βαφειάδης - Ζούμπας Αλέξανδρος
Επιμέλεια Μουσικής: Νίκος Μερτζάνος- Αλέξανδρος Ζούμπας - Λευτέρης Βαφειάδης
Επιμέλεια Σκηνικών: Λευτέρης Βαφειάδης

Ευχαριστούμε για την στήριξη και την βοήθεια την Δασκάλα του Συλλόγου μας και υπεύθυνη της εκδήλωσης Αργυρώ Δημακέα 

Προβλήθηκε 1180 φορές

Εθελοντική Ομάδα Δασοπροστασίας και Πυρόσβεσης Ηλιούπολης - ΕΟΔΠΗ: ''Ζητάμε βοήθεια για την αναβάθμιση των χώρων Πυροφυλακίου Ηλιούπολης''

Με τη δική σας πολύτιμη στήριξη, μπορεί να συγκεντρωθεί το ποσό των 4.000 € που χρειαζόμαστε για να πραγματοποιήσουμε τον στόχο μας!